*iLay* 480 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביולי 9 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות אז למי שלא יודע עליתי למנהל שרת ה JAIL והמטרה שלי היא לנסות להחזיר אותו למה שהיה פעם אז החלטתי לעשות איוונט האיוונט יהיה סה"כ על 7500 קרדיטים,כל משחק המנצח יקבל אלף קרדיטים פלוס עוד משחק על 500 המשחקים שיהיו הם: Hg-כל ה T מקבלים גלוק וצריכים להרוג אחד את השני בעזרתו ובעזרת נשקים שונים במפה,האחרון שנשאר מנצח Bc-מכניסים את כולם לתא סגור+אדמין אחד בבלינד,האדמין צריך להרוג את כולם עם נייף ואחרון שנשאר מנצח Rg-קפיצה בחבל,האחרון שנשאר מנצח Hns-ה CT מתחבאים וה T מחפשים אותם מי שיהיה לו הכי הרבה קילים ינצח(יהיה בין שניים לשלושה ראונדים) Rhns-ה T מתחבאים וה CT מחפשים אותם-ה T האחרון שנשאר מנצח Moshiko-מכניסים את כולם לתוך תא סגור ומתחילים לרסס אותו,האחרון שנשאר מנצח אולי יהיה לי עוד רעיונות באמצע האיוונט עצמו אבל כרגע זה המשחקים שמתוכננים להיות כנראה שהאיוונט יהיה מחר בשעה חמש וחצי! מי הולך לבוא ?? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
MorielM 506 פורסם 2018 ביולי 9 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות בהצלחה Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Sean. 1084 פורסם 2018 ביולי 9 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות בהצלחה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
tapachk1 293 פורסם 2018 ביולי 9 tapachk1 YourGame Average מקס 293 1.5k הודעות (נערך) אני בא, בהצלחה נערך 2018 ביולי 9 על ידי TapAchKiIi TapAchK1 אחראי צוות CS:GO לשעבר last.fm קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Mr.Green 804 פורסם 2018 ביולי 9 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות בהצלחה אני ינסה לבוא♥ בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2018 ביולי 9 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לפני 9 דקות Mr.Green אמר: בהצלחה אני ינסה לבוא♥ אנסה ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2018 ביולי 9 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות בהצלחה צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Delux 255 פורסם 2018 ביולי 9 Delux YourGame Average מקסים 255 1k הודעות בהצלחה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
SaarC 128 פורסם 2018 ביולי 9 SaarC YourGame Expert סער 128 597 הודעות אני אם תזכירו בסטים בברכה, סער. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
TarraCoata 8 פורסם 2018 ביולי 9 TarraCoata YourGame Beginner ליאל 8 101 הודעות בהצלחה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
PowFow 9 פורסם 2018 ביולי 10 PowFow חדש/ה ב־YourGame עידן 9 40 הודעות בהצלחה ואם אפשר להוסיף משהו. כל פעם עולה מנהל אחר ומבטיח שהשרת ירוץ וכל הזמן יהיו מחוברים,אתם עושים EVENT ואז יום למחרת השרת ריק למשך שבוע שלם. איוונט מביא כמות גדולה של אנשים לפרק זמן קצר אחרי זה כולם הולכים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 פורסם 2018 ביולי 10 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות בהצלחה אח אבוא בעזהש אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביולי 10 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות לפני 6 שעות PowFow אמר: בהצלחה ואם אפשר להוסיף משהו. כל פעם עולה מנהל אחר ומבטיח שהשרת ירוץ וכל הזמן יהיו מחוברים,אתם עושים EVENT ואז יום למחרת השרת ריק למשך שבוע שלם. איוונט מביא כמות גדולה של אנשים לפרק זמן קצר אחרי זה כולם הולכים. אני עושה את האיוונט כדי שאנשים יכירו את השרת אנשים חדשים,זה לא בא בקלות להביא אנשים לשרת וצריך מאמץ לא רק שלי אלה של כולם,אם יש לך רעיון איך להביא עוד אנשים לשרת אני מוזמן לפנות אלי בפורום או בדיסקוד של הקהילה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Yarin 200 פורסם 2018 ביולי 10 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות בהצלחה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביולי 10 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות האיוונט מתחיל עוד 5 דקות,כנסו!1!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו