Shtoota 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביולי 4 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות משום מה פתאום אני רואה בהתחלה של כל עמוד בפורום את הפרסומת הזאת וכל פעם שאני לוחץ איפה שהוא יש גם פופ אפים שנחסמים על ידי האדבלוק שלי. בעיה אצלי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביולי 4 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות רצוי לציין שזה רק בפורום, אין באתרים אחרים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
בינקי הגבר 565 פורסם 2018 ביולי 4 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 32 דקות Shtoota אמר: בעיה אצלי? גם אצלי ואני משתגע מזה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2018 ביולי 4 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות אצלי זה לא ככה, תודה שהסבתם את תשומת ליבי. אנחנו נטפל בזה תודה על הדיווח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Shtoota 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביולי 6 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 38 דקות D**** is my goox אמר: כי זה קהילה שמוצתת קונדומים אה אוקי, עכשיו הבנתי. תודה 3> קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביולי 6 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות דרך אגב, הפרסומות ירדו, תודה רבה הפופ אפים עדיין קיימים. @Haim קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2018 ביולי 6 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות לפני 8 דקות Shtoota אמר: דרך אגב, הפרסומות ירדו, תודה רבה הפופ אפים עדיין קיימים. @Haim את הפרסומות אנחנו הוספנו והורדנו, לגבי הפופ אפים, אני די בטוח שזה משהו מהמחשב שלך, הפרסומות שהיו ירדו ואני לא מצליח לגרום לפופ אפ להופיע אצלי. יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביולי 6 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 1 דקה Hepi אמר: את הפרסומות אנחנו הוספנו והורדנו, לגבי הפופ אפים, אני די בטוח שזה משהו מהמחשב שלך, הפרסומות שהיו ירדו ואני לא מצליח לגרום לפופ אפ להופיע אצלי. זה ממש קורה פעם ב, ואם זה היה משהו במחשב אני לא חושב שהאד בלוק היה חוסם את זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2018 ביולי 6 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות לפני 11 דקות Shtoota אמר: זה ממש קורה פעם ב, ואם זה היה משהו במחשב אני לא חושב שהאד בלוק היה חוסם את זה יכול להיות שיש לך Adware על המחשב. יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2018 ביולי 7 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 18 שעות Hepi אמר: יכול להיות שיש לך Adware על המחשב. אני גם מקבל פופאפס את אותם הפופאפס שהוא מקבל ואני מהטלפון... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו