ליאל המלך 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביולי 1 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות (נערך) המשפחה רוצים לטוס באוגוסט(לאירופה) ונתנו לי לבחור מקום,חשבתי על אלה יש לכם עוד הצעות? הערות: לא גרמניה לא אנגליה לא צרפת נערך 2018 ביולי 1 על ידי TwistLiel טעות אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2018 ביולי 1 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות הועבר לפורום דיבורים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביולי 1 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות לפני כעת Scrab אמר: הועבר לפורום דיבורים חחחחחחח באתי להעביר והסתבכתי,תודה אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MorielM 506 פורסם 2018 ביולי 1 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות ניו יורקקקק Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביולי 1 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות לפני כעת MorielM אמר: ניו יורקקקק כתבתי אירופה אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2018 ביולי 1 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות ממליץ על אגם גארדה, מקום חלומי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MorielM 506 פורסם 2018 ביולי 1 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות לפני כעת TwistLiel אמר: כתבתי אירופה אה נכון XDDDDDDDDDDD אז טוס למדריד או ברצלונה Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZeNoam 390 פורסם 2018 ביולי 1 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות בלגיה - שוקולדים טעמים ועוד דברים. ספרד - אם אתה אוהב כדורגל אז תראה את המשחק בין ריאל מדריד לברצלונה ועוד דברים. שוויץ - יש מלא דברים שם ואני יודע שכתבת לא גרמניה אבל אתה יכול לעבור שם ליער השחור ושם לפארק אירופה צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
bluestrue 184 פורסם 2018 ביולי 1 bluestrue YourGame Corporal . 184 776 הודעות לפני 6 דקות ItsMeNoam אמר: ספרד - אם אתה אוהב כדורגל אז תראה את המשחק בין ריאל מדריד לברצלונה ועוד דברים. איזה משחק? יש מונדיאל...... בברכה, בלוסטרו חנון ראשי פורום-bluestrue דיסקורד-BlueStrue#9271 סטים-BlueStrue קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Mr.Green 804 פורסם 2018 ביולי 1 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות לפני 12 דקות bluestrue אמר: איזה משחק? יש מונדיאל...... יש לך פה מישהו שראה כבר שלושה משחקים האמ האמ ולנושא: יפה שהמשפחה שלך נותנים לך לבחור מקום אני שנים מנסה לשכנע אותם, אמסטרדם מקום יפה הייתי שם רק אל תטוס בחורף ממש קר שם, תהנה בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביולי 1 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות לפני 2 דקות Mr.Green אמר: יש לך פה מישהו שראה כבר שלושה משחקים האמ האמ ולנושא: יפה שהמשפחה שלך נותנים לך לבחור מקום אני שנים מנסה לשכנע אותם, אמסטרדם מקום יפה הייתי שם רק אל תטוס בחורף ממש קר שם, תהנה טס באוגוסט,תודה אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
ZeNoam 390 פורסם 2018 ביולי 1 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות לפני 28 דקות bluestrue אמר: איזה משחק? יש מונדיאל...... אחרי המונדיאל יש משחקים של הליגה וכל זה צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Delux 255 פורסם 2018 ביולי 1 Delux YourGame Average מקסים 255 1k הודעות אני טס לאגם הגארדה שבאיטליה שמע הכל קרוב לשם אתה יכול לנסוע לאן שבא לך... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
ToriiNo 35 פורסם 2018 ביולי 1 ToriiNo משתמש רשום none 35 81 הודעות אני טס לזנזיבר בחודש 8, זה ה-דבר בברכה, נווה - מפקח גלובאלי לשעבר הצלחה זה לעבור מכישלון לכישלון מבלי לאבד התלהבות. - וינסטון צ'רצ'יל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
bluestrue 184 פורסם 2018 ביולי 1 bluestrue YourGame Corporal . 184 776 הודעות לפני 21 דקות ItsMeNoam אמר: אחרי המונדיאל יש משחקים של הליגה וכל זה בסוף אוגוסט...... בברכה, בלוסטרו חנון ראשי פורום-bluestrue דיסקורד-BlueStrue#9271 סטים-BlueStrue קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו