BangTry 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביוני 25 BangTry חדש/ה ב־YourGame לורו צה 1 24 הודעות future cache? אז ראיתי את התמונה הזאת מסתובבת בפורמי הסיאס ב רדיט תמונה שניראת כמו מפת הסיאס המוכרת cache רק בגרסא יותר "עתידית"של המפה לא ברור אם זה אמיתי או לא (כלומר אם באמת valve ישנו את המפה cache בצורה כזאת) מה דעתכם על הגרסא הזאתוהאם הייתם רוצים שהיא תהיה במשחק? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Delux 255 פורסם 2018 ביוני 25 Delux YourGame Average מקסים 255 1k הודעות נראה סביר עדיף להשאיר את המפה כמו שהיא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BangTry 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביוני 25 BangTry חדש/ה ב־YourGame לורו צה 1 24 הודעות לפני כעת De1ux אמר: נראה סביר עדיף להשאיר את המפה כמו שהיא צריך להשאיר את המבנה שלה אבל "העיצוב נראה יותר יפה (גם לא בטוח שזה אמיתי) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Delux 255 פורסם 2018 ביוני 25 Delux YourGame Average מקסים 255 1k הודעות לפני 12 שעות BangTry אמר: צריך להשאיר את המבנה שלה אבל "העיצוב נראה יותר יפה (גם לא בטוח שזה אמיתי) לפי התמונה הזאת אני רואה שהמבנה שלה פשוט יותר אני חושב שפשוט כל הפרו לי יתנו לה באן בגלל שהיא פחות נוחה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BangTry 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביוני 25 BangTry חדש/ה ב־YourGame לורו צה 1 24 הודעות (נערך) לפני 1 שעה De1ux אמר: לפי התמונה הזאת אני רואה שהמבנה שלה פשוט יותר אני חושב שפשוט כל הפרו לי יתנו לה באן בגלל שהיא פחות נוחה כן.. אבל יש גם CT MIDDLE SELF BOOST עם החבית הזאת כדי להגיע ל t spawn זה יכול להיות שימושי מאוד נערך 2018 ביוני 25 על ידי BangTry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Delux 255 פורסם 2018 ביוני 25 Delux YourGame Average מקסים 255 1k הודעות לפני 11 שעות BangTry אמר: כן.. אבל יש גם CT MIDDLE SELF BOOST כדי להגיע ל t spawn זה יכול להיות שימושי מאוד יש מצב אבל זה יהיה קל מדי כולם יוכלו לעשות את זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MorielM 506 פורסם 2018 ביוני 25 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות לדעתי צריך להוסיף את המפה למשחק כי המבנה נשאר והעיצוב משתנה לעיצוב יותר יפה Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BangTry 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביוני 25 BangTry חדש/ה ב־YourGame לורו צה 1 24 הודעות לפני 3 שעות MorielM אמר: לדעתי צריך להוסיף את המפה למשחק כי המבנה נשאר והעיצוב משתנה לעיצוב יותר יפה לא בדיוק נשאר אותו מבנה יש שינוי קטן אבל משמעותי בתמונה אם תסתכל טוב יש CT MIDDLE SELF BOOST כדי להגיע ל t spawn או ל main שיכול ממש להשפיע על מהלכים במפה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו