Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביוני 24 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) שלום לכם קהילת Minecraft! אנו מכריזים על Reset ל-Pirate Bay! אז מה זה בעצם Pirate Bay? Pirate Bay הוא שילוב של המשחק Skyblock הידוע לשחקנים רבים, אך עם טוויסט קטן. אתה פיראט שנתקע על אי בודד במטרה אחת!... לשרוד! בשביל לפתוח אי משלכם תוכלו להשתמש בפקודה - is/ בשרת יהיו המון הסברים על מהלך השרת ופקודות שימושיות. גם תוכלו להיעזר בצוות שלנו לכל שאלה שתרצו. (!) תזכרו! מים הם רעל! (!) הריסט יתקיים בתאריך 30.6.2018 ריסט אומר שמתחילים מחדש מה הכוונה הדברים מתאפסים ומתחילים מאפס אבל הראנקים נשמרים לתמיד מקווה לראות אותכם! צוות מיינקראפט YourPixeI IP: Play.Yourgame.Co.IL נערך 2018 ביוני 24 על ידי NadavOhana עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nevo 1071 פורסם 2018 ביוני 25 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות בהצלחה לנו! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 פורסם 2018 ביוני 25 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות בהצלחה לכולם! שחקנים אין סיבה להתבאס אם אתם מבואסים,זה רק בשבילכם שלא תשתעממו ותוכלו להתחיל עם כולם קו חדש! אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZeNoam 390 פורסם 2018 ביוני 25 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות בהצלחה לנו !! צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MorielM 506 פורסם 2018 ביוני 25 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות בהצלחה לנו ! Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביוני 25 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 1 שעה TwistLiel אמר: בהצלחה לכולם! שחקנים אין סיבה להתבאס אם אתם מבואסים,זה רק בשבילכם שלא תשתעממו ותוכלו להתחיל עם כולם קו חדש! +1 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2018 ביוני 25 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות בהצלחה לכולם! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
YellowTurtle 15 פורסם 2018 ביוני 25 YellowTurtle חדש/ה ב־YourGame אופיר 15 31 הודעות GL YellowTurtle Youtube Twitter קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
dvirov 117 פורסם 2018 ביוני 28 dvirov YourGame Novice דביר 117 883 הודעות זה בכלל לא הוגן הייתם צריכים להודיע על זה לפני הרבה יותר זמן אני התחלתי לשחק רק לפני שבוע וחצי וזה עלה לי בלא מעט זמן וחפצים בסלייםפאן ועכשיו אתם מוחקים לי את זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביוני 28 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 6 שעות dvirov אמר: זה בכלל לא הוגן הייתם צריכים להודיע על זה לפני הרבה יותר זמן אני התחלתי לשחק רק לפני שבוע וחצי וזה עלה לי בלא מעט זמן וחפצים בסלייםפאן ועכשיו אתם מוחקים לי את זה הריסט בפיריט ביי לא בסליים פאן עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
dvirov 117 פורסם 2018 ביוני 28 dvirov YourGame Novice דביר 117 883 הודעות לפני 5 דקות .Shahar אמר: הריסט בפיריט ביי לא בסליים פאן אני יודע אבל אנשים נתנו לי דברים בפיירטביי שהם לא צריכים בתמורה לדברים שאני לא צריך בסלייםפאן אני פרשתי מסלייםפאן והם פרשו מפיירטביי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו