ליאל המלך 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביוני 13 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות משהו שהכנתי בכמה דקות כי ראיתי שזה הפורום היחיד(אני חושב) מבלי לוגו אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Haim 561 פורסם 2018 ביוני 13 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות וואו, אהבתי! בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
Sean. 1084 פורסם 2018 ביוני 13 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות יפה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
mom123123 0 פורסם 2018 ביוני 13 mom123123 חדש/ה ב־YourGame שלומי 0 2 הודעות לפני 42 דקות TwistLiel אמר: משהו שהכנתי בכמה דקות כי ראיתי שזה הפורום היחיד(אני חושב) מבלי לוגו קודם כל אני קצת מכיר את כל הקטע של העיצוב גרפי ואני יודע טוב מאוד שזה מועתק מצטער לבאס אותך אבל אתה לא הכנת את זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2018 ביוני 14 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות תמונה מהאינטרנט עם ספלאש וטקסט :/. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Shtoota 358 פורסם 2018 ביוני 14 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות (נערך) למחוק. נערך 2018 ביוני 14 על ידי Shtoota קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2018 ביוני 14 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 9 שעות mom123123 אמר: קודם כל אני קצת מכיר את כל הקטע של העיצוב גרפי ואני יודע טוב מאוד שזה מועתק מצטער לבאס אותך אבל אתה לא הכנת את זה https://www.google.co.il/search?q=paint&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi3t7GBxdLbAhWoKsAKHbZxAcQQ_AUICigB&biw=1920&bih=974#imgrc=BRNlNOjrQ4jKRM: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor Shawn 370 פורסם 2018 ביוני 14 Senor Shawn YourGame Average דור שון ג. 370 1.3k הודעות לפני 3 שעות Shtoota אמר: https://www.google.co.il/search?q=paint&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi3t7GBxdLbAhWoKsAKHbZxAcQQ_AUICigB&biw=1920&bih=974#imgrc=BRNlNOjrQ4jKRM: אהמ דאבל פוסט אהמ אהמ בברכה דור מנהל קהילת CS:GO לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2018 ביוני 14 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני 7 שעות Allison אמר: תמונה מהאינטרנט עם ספלאש וטקסט :/. התגעגתי אליך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
ליאל המלך 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביוני 14 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות לפני 18 שעות mom123123 אמר: קודם כל אני קצת מכיר את כל הקטע של העיצוב גרפי ואני יודע טוב מאוד שזה מועתק מצטער לבאס אותך אבל אתה לא הכנת את זה לא אמרתי בשום מקום שאני ציירתי את זה,לא אמרתי שהשקעתי על זה שעות,אמרתי שהפורום הזה היה בלי לוגו אז הוספתי קצת תאורה על הציור והוספתי ספלאש,מה הביג דיל אלוהין ישמור,לא לקחתי על זה קרדיט כצייר אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביוני 14 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות לפני 10 שעות Allison אמר: תמונה מהאינטרנט עם ספלאש וטקסט :/. לא אמרתי שלא. כל עוד אני לא מעצב קהילה אני לא אשקיע עכשיו זמן באילוסטריישן,בעיקר כשאין לי עכשיו זמן לזה,כי בתור המעצב הגרפי של המיינקראפט יש לי טריילר על הראש,שהוא קצת הרבה יותר חשוב. אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביוני 14 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות לפני 9 שעות Shtoota אמר: https://www.google.co.il/search?q=paint&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi3t7GBxdLbAhWoKsAKHbZxAcQQ_AUICigB&biw=1920&bih=974#imgrc=BRNlNOjrQ4jKRM: אני לא אמרתי שעשיתי את האילוסטריישן הזה. אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביוני 14 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות לפני 19 שעות TwistLiel אמר: משהו שהכנתי בכמה דקות כי ראיתי שזה הפורום היחיד(אני חושב) מבלי לוגו אני רק רוצה להבהיר משהו,אני לא לוקח קרדיט על עיצובים שלא שלי,אני לא אמרתי בשום מקום שאני זה שצייר את התמונה,גם לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין את זה,כן,תמונה עם בראש וטקסט,כל עוד זה יפה ומתאים לא הבנתי מה הביגדיל. ציינתי גם שהכנתי את זה בכמה דקות,האילוסטרציה הזאת לוקחת קצת יותר זמן להכנה,תחשבו בהיגיון,לא צריך להיות אשכרה טרטקובר בשביל להבין שהתמונה מועתקת,אף אחד לא מתכחש לזה. אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2018 ביוני 14 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 1 שעה TwistLiel אמר: אני רק רוצה להבהיר משהו,אני לא לוקח קרדיט על עיצובים שלא שלי,אני לא אמרתי בשום מקום שאני זה שצייר את התמונה,גם לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין את זה,כן,תמונה עם בראש וטקסט,כל עוד זה יפה ומתאים לא הבנתי מה הביגדיל. ציינתי גם שהכנתי את זה בכמה דקות,האילוסטרציה הזאת לוקחת קצת יותר זמן להכנה,תחשבו בהיגיון,לא צריך להיות אשכרה טרטקובר בשביל להבין שהתמונה מועתקת,אף אחד לא מתכחש לזה. אני אמרתי משהו רע על זה? אין פה פשוט מספיק עבודה והשקעה כדי לקרוא לזה עיצוב.. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביוני 14 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות לפני 1 שעה Allison אמר: אני אמרתי משהו רע על זה? אין פה פשוט מספיק עבודה והשקעה כדי לקרוא לזה עיצוב.. אמת אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו