עבור לתוכן

הצעות לTTT

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

Shtoota
  • Guy
  • 358
  • 2.1k הודעות
  המשתמש JustSean אמר:

ברור שאנחנו מבינים שהמצב הוא לא הכי טוב  אבל אנחנו מנסים לעשות כמה שיותר בשביל לשפר אותו,למשל לפני כמה דקות אנחנו היינו בשרת והגענו ל 8 אנשים ויש אנשים שצריכים ללכת ואי אפשר להיות בשרת,אני לא מבין למה אתה מראה לנו את העובדות אם אנחנו יודעים את המצב אבל פותח האשכול (שהוא גם סגן מנהל שרת) פתח את זה בשביל שתציע רעיונות לשפר את השרת.

לא נראלי יש איזה סיבה שבגללה אתה צריך לחזור על דברים שמישהו אחר אמר, אני יודע לקרוא...

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Sean.
  • שון
  • 1084
  • 7k הודעות
  המשתמש Shtoota אמר:

לא נראלי יש איזה סיבה שבגללה אתה צריך לחזור על דברים שמישהו אחר אמר, אני יודע לקרוא...

לא חוזר על הדברים,אני אמרתי את זה כי אני חושב ככה ולא כי אף אחר אמר לי לרשום את  זה...

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

ליאל המלך
  • ליאל
  • 311
  • 714 הודעות
  המשתמש Shtoota אמר:

מבחינתי שרת כושל וגרוע זה נטו על הככתפיים של מנהל וסגן מנהל השרת. ואני מניח שלא שיחקתי פה בכלל בתקופה ההיא אבל לידע כללי, פעם לשרתים כאלה היו פשוט עושים החלפת צוות, ולא היו עושים את זה כשיש 0 שחקנים אלא כבר כשהיו 7 שחקנים כי זה היה נמוך מהציפיות לשרת. משום מה אנשים פה נהיו over נחמדים ולא עשו את זה למנהלים של עכשיו ולכן אני יכול להבטיח לך שגם בעוד חודש השרת יראה ככה וגם בעוד חודשיים... רוצה להמשיך לא להקשיב למה שאני אומר תהנה, אני פה מהיום הראשון שהקהילה נפתחה המשתמש הפעיל היחידי שיותר וותיק ממני זה גיל. כבר ראיתי שרתים במצב הזה בעבר ואני אומר לך נטו מהנסיון שלי בקהילה שראיתי מה עובד ומה לא, בשנייה שההנהלה התחלפה בדיוק בשרת ה TTT תוך פחות משבועיים ראית בשרת 16 אנשים. היה לשרת הזה בעבר מנהל ממש ממש לא טוב שהדבר היחידי שהוא עשה זה רע לשרת, בשנייה שהוא הפסיק לנהל את השרת והגיע צוות חדש, השרת פרח.

מעולה,תודה על הביקורת, ניקח את זה לתשומת ליבנו.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם