עבור לתוכן

הצעות לTTT

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול bluestrue
  • .
  • 184
  • 776 הודעות
(נערך)

אז לאחרונה לא הרבה אנשים רוצים להכנס לשרת והייתי רוצה לדעת מה נוכל לשפר כדי שהשרת יהיה יותר טוב.

תודה מראש בלוסטרו.

נערך על ידי bluestrue
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

hyzar
  • איתי
  • 3
  • 9 הודעות

יכול להיות שזה רק לי אבל זה קצת הורס לי תמישחק כדטקטיב ש כל פעם שאתה מישתמש בטייזר אתה צריך ללכת לשופ וליקנות אחד חדש אז אם תוכלו לעשות שכל פעם שדטקטיב משתמש בטייזר שזה פשוט אקנה לו חדש אוטומטי 

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול bluestrue
  • .
  • 184
  • 776 הודעות
לפני 1 דקה hyzar אמר:

יכול להיות שזה רק לי אבל זה קצת הורס לי תמישחק כדטקטיב ש כל פעם שאתה מישתמש בטייזר אתה צריך ללכת לשופ וליקנות אחד חדש אז אם תוכלו לעשות שכל פעם שדטקטיב משתמש בטייזר שזה פשוט אקנה לו חדש אוטומטי 

אוקיי תודה אבל לא בטוח זה יעבוד כי לא תמיד יש כסף לקנות הרבה או לא תמיד צריך לקנות עוד אחד.

אז עשו לזה בינד פשוט בכל מקרה תודה על ההצעה!

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Shtoota
  • Guy
  • 358
  • 2.1k הודעות

להחליף את הצוות

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול bluestrue
  • .
  • 184
  • 776 הודעות
לפני 1 דקה Shtoota אמר:

להחליף את הצוות

כמו? ולמה? נמק

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

MorielM
  • מוריאל
  • 506
  • 3.7k הודעות

לעשות פה ושם איוונטים, יעשה יותר עניין וכיף בשרת לדעתי

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול bluestrue
  • .
  • 184
  • 776 הודעות
לפני 3 דקות MorielM אמר:

לעשות פה ושם איוונטים, יעשה יותר עניין וכיף בשרת לדעתי

תודה על העצה. צריך לסדר את הבאג אבל שיסודר יהיה הרבה תודה!

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• אהבה 1
הצג חתימה
Shtoota
  • Guy
  • 358
  • 2.1k הודעות
לפני 15 דקות bluestrue אמר:

כמו? ולמה? נמק

כשיש מנהל שמציע חוק מטופש והזוי שיהרוס את המוד טוטאלית אני בספק שהוא מתאים לתפקיד, בנוסף על מנת להחיות את השרת צריך מנהל שרת מעל גיל 10...

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול bluestrue
  • .
  • 184
  • 776 הודעות
לפני כעת Shtoota אמר:

כשיש מנהל שמציע חוק מטופש והזוי שיהרוס את המוד טוטאלית אני בספק שהוא מתאים לתפקיד, בנוסף על מנת להחיות את השרת צריך מנהל שרת מעל גיל 10...

תראה אם אתה רוצה להמשיך להגיב על זה שאני קטן אתה מוזמן אבל לא פה. זה אמור להיות אשכול רציני שאני באמת רוצה לדעת מה אפשר לעשות כדי לשפר ולהחזיר את השרת. 

ואגיד לך את האמת שאני יוצא יותר בוגר ממך שאתה כל הזמן רק מתלונן ואפילו לא חושב לעזור, אז כן אני בן 12 ויש לי קול יותר גבוה ממך אז מה?

זה לא אומר כלום. אני באמת חושב שזה מפגר לשפוט מישהו רק בגלל הגיל

מקווה שאתה מבין מה אני אומר ותפסיק לרשום זאת בלוסטרו.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• אהבה 1
הצג חתימה
ליאל המלך
  • ליאל
  • 311
  • 714 הודעות
(נערך)
לפני 16 דקות Shtoota אמר:

אני לא יודע אם אתה לא היית מחובר בזמן הזה,או שאתה רוצה לא להתייחס לזה,בזמן שאור היה המנהל שרת הוא הציע את החוק הזה והוא הלך מעולה עד שנדב החליט למחוק אותו שוב,החוק הזה היה קיים 4 חודשים,ולא הרס את המוד,זה היה בתקופה שאני ואור ניהלנו וזה גם היה הזמן עם הכי הרבה אנשים בשרת,אז אני די בטוח שאני ואור היינו מתאימים לתפקיד,וכמובן שיוני גם ,אולי יוני ילד קטן,אבל לפי מה שאני רואה הוא יותר בוגר ממך פי אלף,חוץ מזה, אני לא יודע אם אתה מודע לעובדה שבכמה אתה גדול ממנו?שנה?שנתיים? ואם יותר אז זה לא נשמע ככה,אני מודע לזה שאתה ממורמר ושונא את הקהילה ואיך שהיא מתנהלת,וזה מקובל,אבל מה שלא מקובל זאת העובדה שאתה ממש לא מתנהג כמו בן אדם בוגר ומוציא את המרמור שלך בירידות על ילדים שיותר קטנים ממך בגיל.מציע לך להתנהג בבגרות,או אולי לכתוב אשכרה ביקורת בונה מאשר דברים הזויים כשאתה מנסה להוציא את התסכול שלך.

יום טוב.

נערך על ידי TwistLiel
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• אהבתי 1
  • אהבה 2
הצג חתימה
Shtoota
  • Guy
  • 358
  • 2.1k הודעות

4 בצהריים 0 אנשים סרבר מצוין... אז במקום להגיד כמה אני ממורמר תבינו שהמצב כרגע לא עובד טוב. אז במקום להגיד למה הוא בסדר והכל מצוין תסתכלו על העובדות...

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול bluestrue
  • .
  • 184
  • 776 הודעות
לפני כעת Shtoota אמר:

4 בצהריים 0 אנשים סרבר מצוין... אז במקום להגיד כמה אני ממורמר תבינו שהמצב כרגע לא עובד טוב. אז במקום להגיד למה הוא בסדר והכל מצוין תסתכלו על העובדות...

צודק. זה למה פתחתי את האשכול, כדי לדעת למה לא הרבה אנשים נכנסים כי הרבה אנשים אומרים לי שהם לא אוהבים כרגע את השרת.

כנראה שמרוב שאתה מגיב תגובות כאלה אתה לא זוכר מה האשכול ולמה פתחו אותו.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

ליאל המלך
  • ליאל
  • 311
  • 714 הודעות
לפני 1 דקה Shtoota אמר:

אף אחד לא אמר שהמצב מצויין,המצב באמת לא טוב,בשביל זה האשכול הזה נפתח אם עד עכשיו לא הבנת,אם כל כך אכפת לך מהשרת,תרשום ביקורת בונה ולא ירידות על הסגן מנהל.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Sean.
  • שון
  • 1084
  • 7k הודעות
לפני כעת Shtoota אמר:

ברור שאנחנו מבינים שהמצב הוא לא הכי טוב  אבל אנחנו מנסים לעשות כמה שיותר בשביל לשפר אותו,למשל לפני כמה דקות אנחנו היינו בשרת והגענו ל 8 אנשים ויש אנשים שצריכים ללכת ואי אפשר להיות בשרת,אני לא מבין למה אתה מראה לנו את העובדות אם אנחנו יודעים את המצב אבל פותח האשכול (שהוא גם סגן מנהל שרת) פתח את זה בשביל שתציע רעיונות לשפר את השרת.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Shtoota
  • Guy
  • 358
  • 2.1k הודעות
לפני כעת TwistLiel אמר:

אף אחד לא אמר שהמצב מצויין,המצב באמת לא טוב,בשביל זה האשכול הזה נפתח אם עד עכשיו לא הבנת,אם כל כך אכפת לך מהשרת,תרשום ביקורת בונה ולא ירידות על הסגן מנהל.

מבחינתי שרת כושל וגרוע זה נטו על הככתפיים של מנהל וסגן מנהל השרת. ואני מניח שלא שיחקתי פה בכלל בתקופה ההיא אבל לידע כללי, פעם לשרתים כאלה היו פשוט עושים החלפת צוות, ולא היו עושים את זה כשיש 0 שחקנים אלא כבר כשהיו 7 שחקנים כי זה היה נמוך מהציפיות לשרת. משום מה אנשים פה נהיו over נחמדים ולא עשו את זה למנהלים של עכשיו ולכן אני יכול להבטיח לך שגם בעוד חודש השרת יראה ככה וגם בעוד חודשיים... רוצה להמשיך לא להקשיב למה שאני אומר תהנה, אני פה מהיום הראשון שהקהילה נפתחה המשתמש הפעיל היחידי שיותר וותיק ממני זה גיל. כבר ראיתי שרתים במצב הזה בעבר ואני אומר לך נטו מהנסיון שלי בקהילה שראיתי מה עובד ומה לא, בשנייה שההנהלה התחלפה בדיוק בשרת ה TTT תוך פחות משבועיים ראית בשרת 16 אנשים. היה לשרת הזה בעבר מנהל ממש ממש לא טוב שהדבר היחידי שהוא עשה זה רע לשרת, בשנייה שהוא הפסיק לנהל את השרת והגיע צוות חדש, השרת פרח.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם