Cactus 444 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביוני 4 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות מהו השרת הכי אהוב עליכם בקהילה? אצלי זה שרת הTTT וזה ברור. הייתי המנהל של השרת הזה. אחד המודים היותר טובים ומקוריים שהמציאו. שרת מצוין מה איתכם? שתפו בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MorielM 506 פורסם 2018 ביוני 4 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות אני אוהב את הTTT, בלי השרת לא הייתי מגיע לקהילה וזה השרת שהכי נהנתי בו פה Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
ron kaplan 11 פורסם 2018 ביוני 4 ron kaplan YourGame Advanced Tiger 11 262 הודעות אני לא משחק sc:go קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Idoo 109 פורסם 2018 ביוני 4 Idoo YourGame Expert עידו 109 599 הודעות Surf combat Idoo | עידו Discord: Idoo#8024 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
hyzar 3 פורסם 2018 ביוני 4 hyzar חדש/ה ב־YourGame איתי 3 9 הודעות אני גם אוהב הכי את שרת הטיטיטי כי זה פעם ראשונה כי זה החזיר אותי לcs:go אחרי שלא שיחקתי במישחק איזה 3 חודשים וגם זה מה שהביא אותי לקהילה הזותי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Azure 845 פורסם 2018 ביוני 4 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות ג׳ייל והביהופ. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
WackThat 311 פורסם 2018 ביוני 4 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות סארף לעד. מצער שסופו היה צריך להגיע, ולא מעניין של שחקנים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 פורסם 2018 ביוני 4 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות Jailbreak & Bhop בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
tapachk1 293 פורסם 2018 ביוני 4 tapachk1 YourGame Average מקס 293 1.5k הודעות כרגע Retakes ו Surf Combat TapAchK1 אחראי צוות CS:GO לשעבר last.fm קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
bluestrue 184 פורסם 2018 ביוני 4 bluestrue YourGame Corporal . 184 776 הודעות TTT and surf combat בברכה, בלוסטרו חנון ראשי פורום-bluestrue דיסקורד-BlueStrue#9271 סטים-BlueStrue קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2018 ביוני 4 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות שרת הפאבגי My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 הצג חתימה דווח שיתוף
SaarC 128 פורסם 2018 ביוני 4 SaarC YourGame Expert סער 128 597 הודעות לפני 1 שעה Scrab אמר: ג׳ייל והביהופ. בחור שמבין בברכה, סער. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 פורסם 2018 ביוני 4 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות לפני 2 שעות Cactus אמר: מהו השרת הכי אהוב עליכם בקהילה? אצלי זה שרת הTTT וזה ברור. הייתי המנהל של השרת הזה. אחד המודים היותר טובים ומקוריים שהמציאו. שרת מצוין מה איתכם? שתפו TTT,הסיבה שבאתי לקהילה. אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2018 ביוני 4 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות Surf timer אף אחד לא השקיע בשרת ואפילו לא פרסמו שהוא חזר. אין פלא שאף אחד לא נכנס לשרת. מעדיפים לתת פרסום לשרתים אחרים רק בגלל שהם מצליחים (וגם זה בקושי) ומתפלאים שלשרתים אחרים שלא פורסמו לא נכנסים. סוף מעשה במחשבה תחילה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Himegoto 74 פורסם 2018 ביוני 4 Himegoto YourGame Expert שגיא 74 339 הודעות Deathrun בקלל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו