MorielM 506 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביוני 3 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות הדבר הכי שמח שקרה לי זה שבסך הכל התחלתי ערוץ יוטיוב והצלחתי בו יותר מהציפיות שהיו לי והראתי לאנשים שחשבו שלא אצליח ביוטיוב שהכל אפשרי כל עוד רוצים ומאמינים מה אתכם? דיון מהנה Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 פורסם 2018 ביוני 3 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות הדבר הכי שמח שקרה לי שאני החלמתי מהניתוח והרופא אמר לי שאני יכול לחזור לחוג שלי ולטוס לחול. בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Alex 350 פורסם 2018 ביוני 3 Alex YourGame Average אלכס 350 1.7k הודעות נולדתי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ItsYotam 8 פורסם 2018 ביוני 3 ItsYotam YourGame Beginner יותם 8 64 הודעות הצטרפתי לצוות המיינקראפט. "she was the rainbow, but he was colorblind" צוות שרתים - ????? ??? ?????? מוד בשרת המיינקראפט צוות מדיה-אחראי טוויטר YourPixel קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Senor Shawn 370 פורסם 2018 ביוני 3 Senor Shawn YourGame Average דור שון ג. 370 1.3k הודעות פגשתי את אהבת חיי @NadavOhana ואז הוא בגד בי XDDD בברכה דור מנהל קהילת CS:GO לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
Nexicy 140 פורסם 2018 ביוני 3 Nexicy משתמש רשום מתן 140 648 הודעות שהצלחתי לעבור בוחן במתמטיקה ネキシシ KANEKI KEN קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו