Haim 561 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 במאי 31 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות (נערך) שלום לכולם, הנהלת YourGame החליטה לצאת בתחרות חדשה הנקראת "חבר מביא חבר". מה זה בעצם? בעיקרון, על כל אדם שתביאו תוכלו לזכות בפרס, הפרסים הולכים בצורת פירמידה; ככל שתביאו יותר משתמשים שישקיעו ככה הפרסים יהיו יותר שווים. איך אני מראה לכם את מי שהבאתי? אתם רושמים כאן באשכול את הלינק לפרופיל האישי שלהם / הם מגיבים כאן באשכול שאתם הבאתם אותם. אוקיי, מה הפרסים? - דרגת VIP / משתמש אקסלנט / יורגיים סטאר'ז בפורומים. - פרסים משרתי המשחק שלנו: CSGO, מיינקראפט ועוד! - "דרגת מלך" ב-TeamSpeak או ב-Discord לבחירה. - פרס כספי. - סקינים ב-CSGO - משחקים ל-Steam. - פרס מסוייים מהחנות שלנו. - מעל 500+ נקודת אישיות. - יוטיוברים: פרסום ערוץ ה-Youtube שלכם בהכרזות. - עוד כל מיני פרסים שווים שרק הטובים ביותר יזכו! בונוס: זוכרים את הפעילות עיצוב פאדים לעכבר שלנו? במידה ותביאו מעצבים, שאכן יעצבו וישלחו לנו את העיצובים שלהם, על כל מעצב שהבאתם תזכו בפרס כספי / פרס רנדומלי מתנת YourGame, יש לציין שאתם אכן הבאתם את אותם מעצבים. הכוונה היא להביא אנשים חדשים. הארות: * שימו לב: במיוחד בשביל הפעילות הפעלנו מערכת מיוחדת שמזהה משתמשים כפולים / מזוייפים, הנהלת האתר רשאית להרחיק / להשעות מכל השרתים + מהפורום אדם אשר התחזה / פתח משתמשים כפולים בשביל לזכות. שיהיה בהצלחה! YourGame. נערך 2018 ביוני 1 על ידי Haim בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 4 הצג חתימה דווח שיתוף
bluestrue 184 פורסם 2018 ביוני 1 bluestrue YourGame Corporal . 184 776 הודעות הבאתי אותו @hyzar בברכה, בלוסטרו חנון ראשי פורום-bluestrue דיסקורד-BlueStrue#9271 סטים-BlueStrue קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZeNoam 390 פורסם 2018 ביוני 1 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות (נערך) הבאתי לקהילה את @DivineAmit@CaptainHadar נערך 2018 ביוני 1 על ידי DivineNoam צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
hyzar 3 פורסם 2018 ביוני 1 hyzar חדש/ה ב־YourGame איתי 3 9 הודעות בלואסטרוא הביא אותי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2018 ביוני 1 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות מניח שהוא רוצה שתביא אנשים חדשים... לא כאלו שהבאתם לפני חצי שנה. ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Shtoota 358 פורסם 2018 ביוני 1 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות אז על האיש הרביעי אני מקבל פרס כספי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MorielM 506 פורסם 2018 ביוני 1 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות אני הבאתי לקהילה את @oz1931 וזהו Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2018 ביוני 1 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות הבאתי לקהילה את @TapAchKiIi & @bluestrue קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
bluestrue 184 פורסם 2018 ביוני 1 bluestrue YourGame Corporal . 184 776 הודעות @JustSean הביא אותי בברכה, בלוסטרו חנון ראשי פורום-bluestrue דיסקורד-BlueStrue#9271 סטים-BlueStrue קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MorielM 506 פורסם 2018 ביוני 1 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות @TwistLiel הביא אותי לקהילה Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MorielM 506 פורסם 2018 ביוני 1 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות הבאתי לקהילה גם את @Own3r ואת @Sklaps Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 פורסם 2018 ביוני 1 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות הבאתי לקהילה את @Idoo @YellowTurtle @Kuedox @MorielM @Ptitim ואני חושב שגם את @JustSean אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2018 ביוני 1 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות @TwistLiel הביא אותי לקהילה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Haim 561 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 ביוני 1 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות הכוונה היא להביא אנשים חדשים. בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 פורסם 2018 ביוני 1 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות הבאתי את @banana123. יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.