Noobusy 73 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 במאי 6 Noobusy YourGame Expert מתן 73 400 הודעות I'm sorry, Ms. Jackson "I met the girl under full-bloomed cherry blooms, and my fate has begun to change" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 פורסם 2018 במאי 6 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות וואו, 10\10 כבר מזמן ניצחת. יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Venomens 292 פורסם 2018 במאי 6 Venomens YourGame Average itay 292 1.2k הודעות רעיון מאוד נחמד אבל, התמונה באיכות ירודה, וחתוכה בצורה בסיסית, כאילו לא השקעת בחתיכה של התמונה... Veno~Chan קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Sean. 1084 פורסם 2018 במאי 6 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות ניצחת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 פורסם 2018 במאי 6 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות האיכות ממש ירודה,הייתי ממליץ להשתמש במחק עם הארדנס על 0% על הטקסט שנוגע בלוגואים. אבל בכללי,פד אמור להיות לגיימרים,אני לא חושב שילדים יקנו פד כזה אפילו שזה רעיון מצוין אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו