Hepi 1355 פורסם 2018 במאי 4 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות לפני 1 שעה Apophis אמר: הימור שלי זה קובץ גדול מדי... אבל גיל ביקש איכות מקסימלית... נסה עכשיו. יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 פורסם 2018 במאי 4 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות לפני 5 שעות Hepi אמר: נסה עכשיו. רשום מתחת לטופס (ובחוקיו) שאפשר לשלוח רק PNG אבל גיל ביקש PDF... יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2018 במאי 4 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות לפני 26 דקות Apophis אמר: רשום מתחת לטופס (ובחוקיו) שאפשר לשלוח רק PNG אבל גיל ביקש PDF... PDF רק במידה ואתה זוכה. יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 פורסם 2018 במאי 5 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות לפני 9 שעות Hepi אמר: PDF רק במידה ואתה זוכה. העלתי PNG אבל.... http://prntscr.com/jdyhn1 יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2018 במאי 5 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות (נערך) @Hepi כדאי לכם לשנות את הרזולוציה של הקבצים שהבאתם לנו.. שמקטינים את זה לרזולוציה הרצויה שזה 450X350 זה מתח לי את התמונה, המכפלות לא תואמות אחת את השניה.. אני מפחד לדעת איך יראה ה פאד של ה AWP שהכנתי אני צריך לעשות אותו כמעט מהתחלה עכשיו רזולוציה של ה PSD: 2658x2363 רזולוציה רצויה: 450x350 אם נחלק המספר לא ייצא שלם.. בגלל זה כל אחד שיעבוד עם ה PSD הזה התמונה שלו תמתח עדיף לכם לומר לאנשים לעבוד עם X5 מהרזולוציה הרצויה או שתסדרו את ה PSD שלכם נערך 2018 במאי 5 על ידי Allison Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2018 במאי 5 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני 1 שעה Allison אמר: @Hepi כדאי לכם לשנות את הרזולוציה של הקבצים שהבאתם לנו.. שמקטינים את זה לרזולוציה הרצויה שזה 450X350 זה מתח לי את התמונה, המכפלות לא תואמות אחת את השניה.. אני מפחד לדעת איך יראה ה פאד של ה AWP שהכנתי אני צריך לעשות אותו כמעט מהתחלה עכשיו רזולוציה של ה PSD: 2658x2363 רזולוציה רצויה: 450x350 אם נחלק המספר לא ייצא שלם.. בגלל זה כל אחד שיעבוד עם ה PSD הזה התמונה שלו תמתח עדיף לכם לומר לאנשים לעבוד עם X5 מהרזולוציה הרצויה או שתסדרו את ה PSD שלכם 2658x2363 זה בפיקסלים. אנחנו מבקשים 450x350 במילימטרים. אני עכשיו אבדוק את מה שאתה אומר אבל לדעתי זה תואם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2018 במאי 5 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 1 דקה Steve אמר: 2658x2363 זה בפיקסלים. אנחנו מבקשים 450x350 במילימטרים. אני עכשיו אבדוק את מה שאתה אומר אבל לדעתי זה תואם Awwww ty for explanition Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2018 במאי 5 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני 4 דקות Allison אמר: Awwww ty for explanition מה ששלחנו היה בערך 450X200 עכשיו שיניתי אני מעלה מחדש. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2018 במאי 5 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 35 דקות Steve אמר: מה ששלחנו היה בערך 450X200 עכשיו שיניתי אני מעלה מחדש. מעכת את הלוגואים נסה שוב Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2018 במאי 5 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני כעת Allison אמר: מעכת את הלוגואים נסה שוב הלוגואים נראים מספיק טוב אתה יכול לשנות לבד אם זה מפריע לך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2018 במאי 5 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 1 דקה Steve אמר: הלוגואים נראים מספיק טוב אתה יכול לשנות לבד אם זה מפריע לך ofcurse i will Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2018 במאי 5 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 4 דקות Steve אמר: הלוגואים נראים מספיק טוב אתה יכול לשנות לבד אם זה מפריע לך פףףףף העבודה שהרזולוציה לא נכונה הרסה לי את ה פאדים של ה AWPS Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2018 במאי 5 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני כעת Allison אמר: פףףףף העבודה שהרזולוציה לא נכונה הרסה לי את ה פאדים של ה AWPS אם אני הייתי מכין מלכתחילה את הTEMPLATE זה לא היה קורה סתם לא יודע מה להגיד לך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2018 במאי 5 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 3 דקות Steve אמר: אם אני הייתי מכין מלכתחילה את הTEMPLATE זה לא היה קורה סתם לא יודע מה להגיד לך איפה ה DISLIKE שצריך אותו רציני Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Apophis 226 פורסם 2018 במאי 5 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות לפני 3 שעות Steve אמר: אם אני הייתי מכין מלכתחילה את הTEMPLATE זה לא היה קורה סתם לא יודע מה להגיד לך אין אופציה להשאיר את ההגדרות הקודמות? זה גם לי דפק את הכל... יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו