HaRemez 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באפריל 3 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות הפרק היה אדיר ברמות! אהבתי מאוד שבסוף הפרק עשו משהו דומה למה שהיה בפרק האחרון בעונה הראשונה שריזה "שיגעה" את קנאקי וניסתה לגרום לו להתחבר לצד השדי שבו אז בפרק עשו את זה עם קנאקי הקודם שניסה לשגע את סאסאקי. חבל שעצרו את הפרק בדיוק כשסאסאקי נהפך להיות שד. אה אופס - לא נראה לי שכולם יודעים שזה קנאקי עכשיו לחכות עוד שבוע, עבר לי מהר מידי :( קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
bluejoker 21 פורסם 2018 באפריל 3 bluejoker YourGame Beginner דיוויד 21 79 הודעות איפה ראית את הפרק, אני לא מוצא ..? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באפריל 3 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות המשתמש bluejoker אמר: איפה ראית את הפרק, אני לא מוצא ..? תחפש במנוע החיפוש הכי פופולרי בעולם - Google Tokyo Ghoul:Re episode 1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2018 באפריל 3 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אני חושב שיש לו פיצול אישיות והוא בעצם קנאקי לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באפריל 3 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות המשתמש NadavOhana אמר: אני חושב שיש לו פיצול אישיות והוא בעצם קנאקי זה קנאקי xDD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2018 באפריל 5 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות המשתמש NadavOhana אמר: אני חושב שיש לו פיצול אישיות והוא בעצם קנאקי זה קאנקי,בדקתי באנימהליסט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2018 באפריל 5 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות @fAdE fReEcSs התרגש מאוד מהפרק! RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו