נהוראי 14 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 במרץ 27 נהוראי YourGame Expert נהוראי 14 352 הודעות אני בעמצע קומבת ופיתום נתנו לי באן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZeNoam 390 פורסם 2018 במרץ 27 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות שלום, אתה קיבלת באן בגלל טיפי טראפ שעשית, אתה דווחת באשכול הזה : ובנוגע לקומבט, אני לא יכול לדעת אם אתה בקומבט או לא מתי שאני נותן לך את הבאן. פעם הבאה רק תעבוד לפי הטופס הבא : תודה, נועם צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
נהוראי 14 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 במרץ 27 נהוראי YourGame Expert נהוראי 14 352 הודעות זה לא טיפי טראף ממש לא אני לא ידעתי ביכלל שהוא שם אני רצתי אחרי מיילס בצחוק שיחקנו ופיתום אני רואה אתה הילד הזה אני הורג אותו מה הבעיה בזה אני אמור לדעת שהוא ישתגר לה מיילס? מאיפה אני אמור לדעת מה יש לי גישה לקונסולה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
נהוראי 14 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 במרץ 27 נהוראי YourGame Expert נהוראי 14 352 הודעות ולמה בעמצע קומבת הלך לי גוד סט וגוד סורד אתה רצינית זה דברים נדירים טילים? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו