ReadyToMess 4 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 במרץ 25 ReadyToMess חדש/ה ב־YourGame אופק זהבי 4 19 הודעות שם מגיש התלונה:HeroBrendan11 אופק האדמין/שחקן שאתה מתלונן עליו:אין סיבת התלונה:ירד לי הראנק סולדיר שבועיים אחרי שקיבלתי ולא טיפלו בזה תיאור המקרה:שלום רציתי לדווח על זה שירד לי הראנק שבועיים אחרי שקיבלתי חברים שלי אמרו לי ששקד המתכנת בטעות הוריד לכמה ביגלל באג בפלאגין ואני רוצה לבקש שתחזירו לי תראנק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xShakedDev 55 פורסם 2018 במרץ 25 xShakedDev מתכנת YourPixel שקד 55 208 הודעות לא זכור לי שהורדתי לילדים את הדרגות שלהם אז אל תאמר סתם, וכנראה שעבר הזמן זה לא הגיוני שזה נעלם. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ReadyToMess 4 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 במרץ 25 ReadyToMess חדש/ה ב־YourGame אופק זהבי 4 19 הודעות לפני 45 דקות xShakedDev אמר: לא זכור לי שהורדתי לילדים את הדרגות שלהם אז אל תאמר סתם, וכנראה שעבר הזמן זה לא הגיוני שזה נעלם. לא אמרתי את זה אחי מיילס אמר לי שגם לו ירד להרבה ירד באותו היום גם לדולר מן והחזירו לו אני נשבע לך שהיה לי אותו שבועים תשאל את ליידי היא ראתה שהיה לי אני לא משקר סתם אחי ובכללי אתה עושה עבודה מעולה אוהב תפלאגינים שלך צריך להיות חכם בישביל לעשות דברים כאלה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו