NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 במרץ 7 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות ציפור קטנה לחשה לי אם ההיו 35+ איש בשרת אז ההיה איוונט ענק!!! אז שווה להזמין אנשים לשרת!! IP: Play.yourgame.co.il לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2018 במרץ 7 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות ציפור שמנה יותר הייתה רוצה לדעת איזה איוונט D: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
ZeNoam 390 פורסם 2018 במרץ 7 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות יהיה גם בפיראט ביי ? צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
originalvan 38 פורסם 2018 במרץ 7 originalvan YourGame Advanced יאיר 38 232 הודעות ציפור מגניב רוצה להרוג 35 אנשים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Idoo 109 פורסם 2018 במרץ 7 Idoo YourGame Expert עידו 109 599 הודעות לפני 5 דקות DivineNoam אמר: יהיה גם בפיראט ביי ? אם יהיו 15 איש ב Piratebay אז אני אעשה Idoo | עידו Discord: Idoo#8024 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 במרץ 7 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 7 דקות JustSean אמר: ציפור שמנה יותר הייתה רוצה לדעת איזה איוונט D: שניה תן לשאול את הציפור לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 במרץ 7 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות הציפור אמרה שהיה איוונט שמן יותר מהציפור שבאה אז שווה להזמין לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MegaMaor 25 פורסם 2018 במרץ 7 MegaMaor YourGame Beginner מאור 25 134 הודעות אני הולך לקנות 25 משתמשים רק בשביל האיוואנט! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו