Senor Shawn 370 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בפברואר 26 Senor Shawn YourGame Average דור שון ג. 370 1.3k הודעות אני אישית נהנתי מהסדרה מה אתם חושבים על הסדרה כולל עונה 2! בלי ספוילרים בברכה דור מנהל קהילת CS:GO לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
simsmack 69 פורסם 2018 בפברואר 26 simsmack משתמש רשום ליעד 69 434 הודעות חכה שניה אני ירשום לך ספויילרים בסטים בפרטי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Senor Shawn 370 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בפברואר 26 Senor Shawn YourGame Average דור שון ג. 370 1.3k הודעות המשתמש simsmack אמר: חכה שניה אני ירשום לך ספויילרים בסטים בפרטי חחח לא כדאי בברכה דור מנהל קהילת CS:GO לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Viper 127 פורסם 2018 בפברואר 26 Viper YourGame Expert אריאל 127 440 הודעות אחלה עונה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Mr.Green 804 פורסם 2018 בפברואר 26 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות (נערך) בתור מישהו שחובב סדרות אני חייב להגיד שאת העונה השניה הרסו, אני יגיד לך גם למה: העונה הראשונה (עם ראית) היו רק 2 עבדות, אבו אחמד ובועז, עונה השניה עכשיו יש 3 עבדות, לדעתי בעונה זאת השקיעו יותר בעבדות מאשר בעלילה, סיכום: עונה מלחיצה ומשעממת, נשארו עוד 2 פרקים לסיום שהולכים להיות ממש טובים. מקווה שלא הבאתי ספוילרים :) (ועל תדאג יהיה גם עונה 3) נערך 2018 בפברואר 26 על ידי Mr.Green בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor Shawn 370 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בפברואר 26 Senor Shawn YourGame Average דור שון ג. 370 1.3k הודעות המשתמש Mr.Green אמר: בתור מישהו שחובב סדרות אני חייב להגיד שאת העונה השניה הרסו, אני יגיד לך גם למה: העונה הראשונה (עם ראית) היו רק 2 עבדות, אבו אחמד ובועז, עונה השניה עכשיו יש 3 עבדות, לדעתי בעונה זאת השקיעו יותר בעבדות מאשר בעלילה, סיכום: עונה מלחיצה ומשעממת, נשארו עוד 2 פרקים לסיום שהולכים להיות ממש טובים. מקווה שלא הבאתי ספוילרים :) (ועל תדאג יהיה גם עונה 3) ראיתי את הכל חוץ מהפרק של אתמול ותודה לא ידעתי שיש עונה 3 בברכה דור מנהל קהילת CS:GO לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 פורסם 2018 בפברואר 26 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות המשתמש Senor Shawn אמר: ראיתי את הכל חוץ מהפרק של אתמול ותודה לא ידעתי שיש עונה 3 עוד לא יש, עובדים על זה :) בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2018 בפברואר 28 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות המשתמש Mr.Green אמר: בתור מישהו שחובב סדרות אני חייב להגיד שאת העונה השניה הרסו, אני יגיד לך גם למה: העונה הראשונה (עם ראית) היו רק 2 עבדות, אבו אחמד ובועז, עונה השניה עכשיו יש 3 עבדות, לדעתי בעונה זאת השקיעו יותר בעבדות מאשר בעלילה, סיכום: עונה מלחיצה ומשעממת, נשארו עוד 2 פרקים לסיום שהולכים להיות ממש טובים. מקווה שלא הבאתי ספוילרים :) (ועל תדאג יהיה גם עונה 3) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז אתה טועה מרוב שהסדרה טובה מוכרים את פאודה לנטפליקס XD הסדרה הראשונה שיצרו אותה בישראל (רמה עולמית) פאודה משודר גם ברשתות בחול בתרגום מובנה #עונה 3 קל עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו