Sean. 1084 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בפברואר 25 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות (נערך) שם מגיש התלונה:שון SteamID:לא יודע שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:MasterD קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:הוא קיבל באנים מיוטים וגאגים מיליון פעם ואני מאמין שאתם יודעים תאריך המקרה:היום תיאור המקרה:הוא נכנס לשרת ואני ביקשתי ממנו מספר פעמים להנמיך את המיק שלו והוא ממשיך לפתוח אותו וזה כבר מציק מאוד וכואב לי הראש מזה.חשוב לי לציין שכל פעם שהוא נכנס לשרת זה קורה ככה ואף פעם זה לא מספיק :( הוכחות תומכות: אפשר לשאול גם את @bluestrue ואת @MorielM ואת @adarsegal1שהיו בשרת ושמעו הכל. הערות:XXX נערך 2018 בפברואר 25 על ידי JustSean קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 פורסם 2018 בפברואר 25 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות יטופל, אבדוק מה אפשר לעשות עם הכוורת. אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.