Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בפברואר 25 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות איפה אתם אוהבים לטייל? אני אוהב לטייל באילת ובחרמון, מה איתכם? שתפו. דיון מהנה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 פורסם 2018 בפברואר 25 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות בתאילנד כל שנה :) החיים תותים בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor Shawn 370 פורסם 2018 בפברואר 25 Senor Shawn YourGame Average דור שון ג. 370 1.3k הודעות אני יותר בחור של אילת לא יותר בברכה דור מנהל קהילת CS:GO לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Alex 350 פורסם 2018 בפברואר 25 Alex YourGame Average אלכס 350 1.7k הודעות לפני 3 שעות Scrab אמר: איפה אתם אוהבים לטייל? אני אוהב לטייל באילת ובחרמון, מה איתכם? שתפו. דיון מהנה. כל מקום בערך ;) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
simsmack 69 פורסם 2018 בפברואר 25 simsmack משתמש רשום ליעד 69 434 הודעות לפני 1 שעה a1alex2 אמר: כל מקום בערך ;) Yes! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DrBenana 56 פורסם 2018 בפברואר 26 DrBenana YourGame Advanced בן ʕ•ᴥ•ʔ 56 196 הודעות אמ, כל מקום והיתרונות והחסרונות שלו. אני חושב שבתכלס זה תלוי עם מי אני מטייל [לפחות במידה ואני מדבר על טיולים בטבע]. אם מדובר על סתם לטוס לחו"ל או משהו, אז קנדה היא מדינה שאני דיי אוהב ^~^ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו