bEn 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2015 ביולי 15 bEn משתמש רשום 10 4 הודעות (נערך) לסגור נערך 2015 ביולי 15 על ידי bEn קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
David 10 פורסם 2015 ביולי 15 David משתמש רשום 10 15 הודעות חחח איזה אפס בטח קיבל עצבים ככה זה ששמים ילדים קטנים אדמינים במקרה זה הייתי אני ועקב בעייה בשרת אני החשבתי את זה כטרול וגם כאשרת בן משחק בזואס ובגללו הקבוצה שלו מפסידה זה נחשב לטרול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LOLYOUzz 10 פורסם 2015 ביולי 19 LOLYOUzz משתמש רשום 10 13 הודעות תפרסם שם, http://yourgame.co.il/showthread.php?t=103 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Raymond 10 פורסם 2015 ביולי 19 Raymond משתמש רשום 10 6 הודעות זה לא טרול. אני משתמש בזה בקומפים וזה מוציא אותי במצבים גרועים שנגמר לי הכדורים או במקום לחורר מישהו שאני יודע שהוא קרוב אליי בכמה סנטימטרים אני משתמש בזאוס. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Raymond 10 פורסם 2015 ביולי 20 Raymond משתמש רשום 10 6 הודעות אבל בדאסט שאתה בא לפרוץ טרור את הלונג או את b ומישהו מחכה לך מאחורי הדלת בכוונה עם זאוס זה מעצבן ולפעמיים זה מוצדק כי הם עושים טרולים, אפשר להבין את האדמינים זה לא טרול, זה לחשוב חכם, אני עושה את זה בקומפים לאלה שפורצים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gever 10 פורסם 2015 ביולי 20 gever משתמש רשום 10 8 הודעות במקרה זה הייתי אני ועקב בעייה בשרת אני החשבתי את זה כטרול וגם כאשרת בן משחק בזואס ובגללו הקבוצה שלו מפסידה זה נחשב לטרול. אם הוא הרג מישהו עם זה הוא עזר לקבוצה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dror 10 פורסם 2015 ביולי 21 Dror מורחקים 10 0 הודעות ננעל בקשת פותח האשכול... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו