just shoot it 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2015 בדצמבר 28 just shoot it משתמש רשום 10 6 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה:just shoot it סיבת התלונה:אני משחק מעוד שnonstop היה מנהל שרת ועוד לא ראיתי דברים כאלה מתלונן על:האדמינים בגייל בכללי קישור: הערות:לפעמים שיש vote ct והאדמין שוכח לעשות cm אז הוא עושה באמצע הבחירה של המספרים ואז יוצא שהנבחר הוא משהו שבחר 1 והמספר הוא 300 ואז הוא נבחר במפה הבאה כשלאף אחד לא היה סיכוי להבחר נב האדמינים נותנים לעצמם יותר זמן לבחור סיטי ולנו לשחקנים נותינים דקה כשיש לבחור לפעמים 6 סיטי נערך 2015 בדצמבר 28 על ידי just shoot it קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
just shoot it 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2015 בדצמבר 28 just shoot it משתמש רשום 10 6 הודעות מקווה שכאן יענה לי משהו עם תפקיד שלא אומר לי לסגור תאשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
S4muRaY 14 פורסם 2015 בדצמבר 28 S4muRaY YourGame Expert נוי 14 484 הודעות אתה צריך להשתמש לפי הטופס הבא: http://yourgame.co.il/showthread.php?t=3562 בברכה נוי, לשעבר מנהל ומתכנת קהילת הTF2. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2015 בדצמבר 28 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות מנהלי השרת ידברו עם האדמינים. לפעם הבאה תתלונן ספציפית. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו