Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בפברואר 4 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני כעת Quicky אמר: גם אניייי איזה קטעעעע קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ijo 329 פורסם 2018 בפברואר 4 ijo YourGame Novice אור 329 922 הודעות לפני 5 שנים בערך עליתי לתורה, פרשת "לך לך". שבועיים אחרי בערך, חגגתי בר מצווה ובחול המועד של פסח טסתי עם המשפחה למאיורקה. דיון מהנה! --------------------------------------------------------------------- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
ליאל המלך 311 פורסם 2018 בפברואר 4 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות לפני 9 דקות ijo אמר: לפני 5 שנים בערך עליתי לתורה, פרשת "לך לך". שבועיים אחרי בערך, חגגתי בר מצווה ובחול המועד של פסח טסתי עם המשפחה למאיורקה. דיון מהנה! גם אני בפרשה הזאת ;) סהכ היה סבבה עשינו אירוע קטלה והכל אפילו שקצת התבלבלתי בהתחלה היה אש אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DrBenana 56 פורסם 2018 בפברואר 4 DrBenana YourGame Advanced בן ʕ•ᴥ•ʔ 56 196 הודעות גם עליתי לתורה וגם הייתה לי בר מצווה. קראתי את פרשת "בשלח". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
tapachk1 293 פורסם 2018 בפברואר 4 tapachk1 YourGame Average מקס 293 1.5k הודעות לא עליתי וטסתי למינכן לחול TapAchK1 אחראי צוות CS:GO לשעבר last.fm קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
UchiHa ItaChi 24 פורסם 2018 בפברואר 5 UchiHa ItaChi YourGame Expert .None 24 507 הודעות (נערך) /// נערך 2019 במאי 28 על ידי UchiHa ItaChi קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2018 בפברואר 5 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות עליתי... אני יהודי פרשת "ראה" עלייה רביעית,חמישית זה היה לפני משהו כמו שנתיים וכן עשיתי בר מצווה בכותל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2018 בפברואר 5 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות לא אולי בקרוב אבל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
ella 326 פורסם 2018 בפברואר 5 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות לפני 20 שעות Sergio Ramos אמר: עליתי... מי צריך מסיבת בר מיצווה כשאתה נוסע עם החבר הכי טוב שלך לטיול בכל אירופה לחודש... איתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Spok3y 421 פורסם 2018 בפברואר 5 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות לפני 20 שעות Quicky אמר: גם אניייי אני הייתי שם היה מדהים, חייב להגיד שיאיר מזמר בצורה מדהימה סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 4 הצג חתימה דווח שיתוף
Shtoota 358 פורסם 2018 בפברואר 5 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לא עליתי, מסיבה כן. חו"ל כן. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shacharprof911 14 פורסם 2018 בפברואר 5 shacharprof911 YourGame Beginner שחר 14 72 הודעות עליתי אבל ירדתי לברונז. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו