D3mocracy 21 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בינואר 27 D3mocracy YourGame Beginner לידור 21 74 הודעות אהלן :) כידוע לכם יש בישראל המון מקומות התנדבות לנוער (תנועות נוער וארגוני נוער), האם אתם מתנדבים בשעות אח הצהריים? אני במתנדב במד"א. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DrBenana 56 פורסם 2018 בינואר 27 DrBenana YourGame Advanced בן ʕ•ᴥ•ʔ 56 196 הודעות לא יודע כמה זה נחשב, אבל מש"צים ואיגי (: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
D3mocracy 21 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בינואר 27 D3mocracy YourGame Beginner לידור 21 74 הודעות לפני כעת DrBenana אמר: לא יודע כמה זה נחשב, אבל מש"צים ואיגי (: נחשב :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2018 בינואר 27 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לצערי לא,כרגע אני לא יכול להתנדב בשום דבר. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2018 בינואר 28 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 7 שעות JustSean#Kivson אמר: לצערי לא,כרגע אני לא יכול להתנדב בשום דבר. אתה תמיד יכול להתנדב.. אין לזה הגבלת גיל עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 פורסם 2018 בינואר 28 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות אני מתנדב במד"א :) בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2018 בינואר 28 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות אני לא מתנדב בשום דבר כרגע, אין לי זמן... אולי בעתיד אני אתנדב במד"א :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Quicky 104 פורסם 2018 בינואר 28 Quicky YourGame Expert Yair 104 466 הודעות אני פרודוסר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2018 בינואר 28 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות מתנדב ביחידת הצלה עירונית מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Synie 90 פורסם 2018 בינואר 28 Synie YourGame Expert אור 90 388 הודעות אני מתנדב בכדורגל כעוזר מאמן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו