ZeNoam 390 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בינואר 26 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות אם מישהו יודע איך לדוגמה כשאני לוחץ על S זה יכתוב לי H אם מישהו יודע אז אני יותר מאשמח שיגיד פה, יש לי ווינדוס 10. צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 פורסם 2018 בינואר 26 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות איזה מקלדת יש לך? יש לפעמים תוכנות למקלדות ואז אפשר להגדיר את זה. יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZeNoam 390 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בינואר 26 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות המשתמש Apophis אמר: איזה מקלדת יש לך? יש לפעמים תוכנות למקלדות ואז אפשר להגדיר את זה. אין למקלדת שלי תוכנה בטוח צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 פורסם 2018 בינואר 27 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות המשתמש DarknessBoss אמר: אין למקלדת שלי תוכנה בטוח אם אתה רוצה את זה במיינקראפט שישתנה יש לך את התפריט של הControls בSettings. ובמידה לא מיינקראפט תרשום איפה תשתמש בזה. יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZeNoam 390 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בינואר 27 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות המשתמש Apophis אמר: אם אתה רוצה את זה במיינקראפט שישתנה יש לך את התפריט של הControls בSettings. ובמידה לא מיינקראפט תרשום איפה תשתמש בזה. לא משנה הסתדרתי, תודה בכל מקרה צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו