Sean. 1084 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בינואר 25 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות אז מחר אני מקבל תעודות... האם אתם כבר קיבלתם תעודות? איך הייתה התעודה שלכם? האם אתם מצפים לשפר משהו השנה הזאתי? דיון מהנה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MorielM 506 פורסם 2018 בינואר 25 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות (נערך) כן, תעודה של שליש ממוצע 80 בלי להתאמץ, קלללללל (כיתה ח) נערך 2018 בינואר 25 על ידי MorielM Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בינואר 25 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני כעת MorielM אמר: כן, תעודה של שליש ממוצע 80 בלי להתאמץ, קלללללל אתה כיתה ז קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
MorielM 506 פורסם 2018 בינואר 25 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות (נערך) כיתה ח נערך 2018 בינואר 25 על ידי MorielM Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2018 בינואר 25 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות מקבל שבוע הבא. קודם כל, אני אצטרך ללכת לקולנוע מפני, שבית הספר החליט שהוא רוצה לפנק את התלמידים אז כל הבית ספר הולך לצפות בסרט "פלא". ולאחר מכן, כאשר אני אחזור לבית הספר, תתחיל חלוקת התעודות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בינואר 25 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני כעת OneEyed אמר: מקבל שבוע הבא. קודם כל, אני אצטרך ללכת לקולנוע מפני, שבית הספר החליט שהוא רוצה לפנק את התלמידים אז כל הבית ספר הולך לצפות בסרט "פלא". ולאחר מכן, כאשר אני אחזור לבית הספר, תתחיל חלוקת התעודות. מסכן,בכל מקרה בהצלחה עם התעודות! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EvilByakugan 107 פורסם 2018 בינואר 26 EvilByakugan YourGame Novice ☆ 107 911 הודעות לפני 9 שעות OneEyed אמר: מקבל שבוע הבא. קודם כל, אני אצטרך ללכת לקולנוע מפני, שבית הספר החליט שהוא רוצה לפנק את התלמידים אז כל הבית ספר הולך לצפות בסרט "פלא". ולאחר מכן, כאשר אני אחזור לבית הספר, תתחיל חלוקת התעודות. לול גם אנחנו הולכים לצפות בסרט פלא. לנושא, אני מקבל עוד שבוע וחצי "Forget who hurt you yesterday, but don't forget those who love you everyday". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
tapachk1 293 פורסם 2018 בינואר 26 tapachk1 YourGame Average מקס 293 1.5k הודעות אני בין 95-85 בערך ככל הנראה באזור ה85 :( TapAchK1 אחראי צוות CS:GO לשעבר last.fm קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
tapachk1 293 פורסם 2018 בינואר 26 tapachk1 YourGame Average מקס 293 1.5k הודעות לפני 11 שעות טפצ'קי המגניב אמר: אני בין 95-85 בערך ככל הנראה באזור ה85 :( לא משנה קיבלתי 88 ושליש לא רע TapAchK1 אחראי צוות CS:GO לשעבר last.fm קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו