LadyShaka 42 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בינואר 21 LadyShaka YourGame Advanced שקד 42 230 הודעות שלום לכל שחקני השרת YourPixel, אני ושלושת הפקשיונס החזקות בשרת החלטנו לתת לכל הפקשיונס הפעילות בשרת שבוע שבוא הם יוכלו להשתתף בדברים כגון: boss, afterworld envoys מבלי שנהרוג אותם. ראינו ש "Unsocial" בפער עצום מבחינת ארמור ודברים וזה הרס את חווית המשחק של השחקנים האחרים... ולכן החלטנו לעשות שבוע זה. קדימה! לכו לנצל את השבוע הזה כמה שאפשר!!! *מי שרוצה מוזמן לבקש ממני (LadyShaka) להיות במצב נטרלי לפקשיון שלי: Cappuccino (הודעה זו באה משחקני השרת ולא חוק שנקבע על ידי חברי הצוות כך שאתם לא מחויבים להיות לקחת חלק משבוע זה) *LadyShaka* Aye קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nevo 1071 פורסם 2018 בינואר 21 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות כל הכבוד לכם! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xBlueTooth 17 פורסם 2018 בינואר 21 xBlueTooth YourGame Beginner שיפי 17 92 הודעות כל הכבוד! ואגב, מזל טוב על הדרגה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ImJustACat 42 פורסם 2018 בינואר 21 ImJustACat YourGame Advanced איתמר 42 265 הודעות חזק ביותר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZeNoam 390 פורסם 2018 בינואר 21 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות יאי צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EvilByakugan 107 פורסם 2018 בינואר 21 EvilByakugan YourGame Novice ☆ 107 911 הודעות מיהם שלושת הפאקשיונס החזקים בשרת? Vanquish Cappuccino ו Unsocial נכון? בכל מקרה אני נגד.. סתם חחח בעד! "Forget who hurt you yesterday, but don't forget those who love you everyday". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZeNoam 390 פורסם 2018 בינואר 21 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות לפני 35 דקות Skraaa אמר: מיהם שלושת הפאקשיונס החזקים בשרת? Vanquish Cappuccino ו Unsocial נכון? בכל מקרה אני נגד.. סתם חחח בעד! חחחחחח צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CrazyBug007 21 פורסם 2018 בינואר 21 CrazyBug007 YourGame Beginner CrazyBug007 21 97 הודעות נייס! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו