VACATION 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2015 בדצמבר 22 VACATION משתמש רשום 10 40 הודעות שם מגיש התלונה:VAKation סיבת התלונה:באן בשרת הפאן מתלונן על: Shtoota קישור: ל ? הערות: שיחקתי בשרת הפאן ופתאום קיבלתי באן עכשיו אני על Voice_Enable 0 אני עם שבת היום בסקייפ הוא אמר ששטוטה נתן לי באן על זה שיריתי באיזה כפתור עכשיו הלכתי איתו לטים ספיק והוא באמת אומר שיריתי (לא יריתי ) בכפתור עכשיו זה לא הגיוני שגם אחרי הבאן שקיבלתי ימשיכו לירות בכפתור אני הסתכלתי בסורס באן וראיתי פתאום עוד כמה באנים עכשיו האדמין סתם נותן באנים אני לא חושב ששחקן אשכרה צריך לבוא לשרת ולשים רקורד כי הוא מפחד פתאום לקבל סתם באן הבאן הוא לחצי שעה זה לא מה שמפריע לי מה שמפריע לי זה שהאדמין באמת נותן סתם באנים כי הוא חושד באנשים אני משחק לי בכיף פתאום באן סתם על שטות אני מאמין שעוד כמה כמוני קיבלו סתם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2015 בדצמבר 22 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות אין הוכחה, כבר טיפלתי בזה בשיחה בטים ספיק וסגרנו את הנושא. ללא הוכחה אני לא יכול לדעת שלא עשית את זה. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו