ImJustACat 42 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בינואר 12 ImJustACat YourGame Advanced איתמר 42 265 הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה: איתמר תאריך הגשת ההצעה: 12/1/18 הצעה לשרת: (שם השרת) Factions פירוט על ההצעה: לפי דעתי צריך להוסיף את האנד השני לשרת, הוא נותן יותר דברים לחקור ועוד דברים שמוספים למיינקראפט כמו כנפיים וראש הדרקון וכו. ולדאוג שהפיויפי עדיין 1.8. מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: כי דבר זה מאוד מעלה את השרת כמעניין יותר וכיפי יותר(מניסיון היה מאוד כיף). קישור לפלאגין (במידה ויש): לא. הערות: אני וכספי חווינו את זה ולא יכלנו לתאר את זה במילים מרוב שזה היה כל כך כיפי!!!! נערך 2018 בינואר 12 על ידי ImJustACat קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
originalvan 38 פורסם 2018 בינואר 12 originalvan YourGame Advanced יאיר 38 232 הודעות הצעה יפה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EvilByakugan 107 פורסם 2018 בינואר 12 EvilByakugan YourGame Novice ☆ 107 911 הודעות לא הבנתי, זה יהיה גירסא 1.9? או שזה יהיה 1.8 עם האנד סיטי? "Forget who hurt you yesterday, but don't forget those who love you everyday". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ImJustACat 42 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בינואר 12 ImJustACat YourGame Advanced איתמר 42 265 הודעות לפני 8 דקות Skraaa אמר: לא הבנתי, זה יהיה גירסא 1.9? או שזה יהיה 1.8 עם האנד סיטי? 1.9 עם פיויפי של 1.8 וכל הדברים של 1.8 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EvilByakugan 107 פורסם 2018 בינואר 12 EvilByakugan YourGame Novice ☆ 107 911 הודעות לפני 3 דקות ImJustACat אמר: 1.9 עם פיויפי של 1.8 וכל הדברים של 1.8 אה נו סבבה אחלה רעיון "Forget who hurt you yesterday, but don't forget those who love you everyday". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו