EvilByakugan 107 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בינואר 9 EvilByakugan YourGame Novice ☆ 107 911 הודעות שם מדווח על הבעיה\באג: יוני/מיילס פירוט על הבעיה\באג: עשיתי vote/ ולא ידעתי שהשרת עושה ריסטארט מלא פעמים וקיבלתי רק מפתח אחד (והצבעתי בשני באתרים) צילום של הבעיה (במידה ויש): אין לי תמונה של הבעיה, אבל יש לי תמונה שהיה לשרת ריסטארט וזהו.. הערות: אשמח לקבל את המפתח ה1 בחזרה. תודה ויום טוב! *MylesCreative* "Forget who hurt you yesterday, but don't forget those who love you everyday". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nevo 1071 פורסם 2018 בינואר 9 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות היי, בין השעות שש לשמונה בבוקר השרת נכנס למצב שינה ותיקון עצמי, זאת אומרת שאין אפשרות להכנס לשרת. את המפתח שלך תוכל לקחת בכל זמן שתרצה בעזרת הפקודה crate claim/. תודה, נבו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EvilByakugan 107 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בינואר 9 EvilByakugan YourGame Novice ☆ 107 911 הודעות לפני 8 דקות Nevo אמר: היי, בין השעות שש לשמונה בבוקר השרת נכנס למצב שינה ותיקון עצמי, זאת אומרת שאין אפשרות להכנס לשרת. את המפתח שלך תוכל לקחת בכל זמן שתרצה בעזרת הפקודה crate claim/. תודה, נבו עשיתי זה רשם לי שאין מפתחות "Forget who hurt you yesterday, but don't forget those who love you everyday". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו