Idoo 109 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בינואר 4 Idoo YourGame Expert עידו 109 599 הודעות שלום לכם שחקני YourPixel, צוות המיינקראפט עובד קשה בימים האחרונים להביא לכם משחקים חדשים המגוונים, אך אנחנו נשמח לדעת איזה סוגי משחקים אתם תרצו לראות משרת, כדי להביא לכם את רמת המשחק המקסימאלית. אם זה PvP עד ל Survival או בכלל משחק שאתם ממציאים. יום טוב, צוות YourPixel Idoo | עידו Discord: Idoo#8024 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EvilByakugan 107 פורסם 2018 בינואר 4 EvilByakugan YourGame Novice ☆ 107 911 הודעות 1. סקיי וורס - אבל אני מאוד אשמח שתשימו שם דברים בתיבות שיעזרו לנו ולא שסתם יהיו שם כמו עלים או אבטיחים כו כל מיני כאלה אלא ארמור מדיימונד ומאיירון וחרבות טובות, דומה לשרת שבו הסקיי וורס הוא המצליח ביותר במיינקראפט. 2. ארנה PvP - מגוון משחקי PvP כגון , UHC , BuildUHC , Gapple וגם Duels של 1v1 או 2v2 ואולי גם 3v3. 3. סקיי בלוק - אני ספציפית לא מתחבר לסקיי בלוק אבל אני מכיר מלא שחקנים שאוהבים סקיי בלוק, לרוב שרתי סקיי בלוק גוררים אחריהם שחקנים רבים. לפי דעתי שאם תפתחו שרת כזה אז השרת יגדל בהרבה. מקווה שתשכלו את מה שהצעתי. תודה ויום טוב! *MylesCreative* "Forget who hurt you yesterday, but don't forget those who love you everyday". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Viper 127 פורסם 2018 בינואר 4 Viper YourGame Expert אריאל 127 440 הודעות KitPvp :D קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2018 בינואר 4 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות Hungar game לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZeNoam 390 פורסם 2018 בינואר 4 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות SkyBlock.OPFactions, Towny, SkyWars צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Idoo 109 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בינואר 4 Idoo YourGame Expert עידו 109 599 הודעות לפני 1 שעה MetalHead אמר: Hungar game אתה משחק בשרת שלנו? Idoo | עידו Discord: Idoo#8024 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
יאשיהו 0 פורסם 2018 בינואר 4 יאשיהו חדש/ה ב־YourGame יאושיהו 0 18 הודעות שהיה בהצלחה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2018 בינואר 4 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות sky block קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xBlueTooth 17 פורסם 2018 בינואר 4 xBlueTooth YourGame Beginner שיפי 17 92 הודעות לפני 3 שעות Skraaa אמר: סקיי בלוק - אני ספציפית לא מתחבר לסקיי בלוק אבל אני מכיר מלא שחקנים שאוהבים סקיי בלוק גם אני אישית לא מתה על סקייבלוק. אבל כן אוהבת Sky Factory אבל אני אשמח אם יהיה סקייבלוק עם טוויסט. כגון פלאגינים מיוחדים וזה. בכללי אני בעד סקייבלוק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LadyShaka 42 פורסם 2018 בינואר 4 LadyShaka YourGame Advanced שקד 42 230 הודעות Capture The Flag זה משחק שאף פעם לא באמת שיחקתי במיינקראפט וזה יכול להיות די מקורי... אני יודעת שאתם כנראה יודעים מה זה אבל אם לא אפרט. Aye קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2018 בינואר 4 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות מלחמת מיטות עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
originalvan 38 פורסם 2018 בינואר 5 originalvan YourGame Advanced יאיר 38 232 הודעות מלחמת מיתות ו battle royal קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו