ImJustACat 42 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בינואר 1 ImJustACat YourGame Advanced איתמר 42 265 הודעות (נערך) שלום לוחמים יקרים, אני וחבריי לצוות חשבנו שצריך עוד דברים שיתווספו לשרת כדי שיהיה לכם עוד דברים לעשות בשרת! אני אשמח לדעת מה אתם חושבים שצריך להוסיף לשרת ואולי חלק מהם נוסיף כי בסך הכל אנחנו רוצים שתיהנו! תודה ובברכה ImJustACatXD נערך 2018 בינואר 1 על ידי ImJustACat קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EvilByakugan 107 פורסם 2018 בינואר 1 EvilByakugan YourGame Novice ☆ 107 911 הודעות (נערך) מערכת של gkits ו vkits חדשים! נערך 2018 בינואר 1 על ידי Skraaa "Forget who hurt you yesterday, but don't forget those who love you everyday". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ImJustACat 42 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בינואר 1 ImJustACat YourGame Advanced איתמר 42 265 הודעות לפני כעת Skraaa אמר: מערכת של gkit מה זאת אומרת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EvilByakugan 107 פורסם 2018 בינואר 1 EvilByakugan YourGame Novice ☆ 107 911 הודעות לפני כעת ImJustACat אמר: מה זאת אומרת? ערכתי את התגובה שלי "Forget who hurt you yesterday, but don't forget those who love you everyday". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ImJustACat 42 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בינואר 1 ImJustACat YourGame Advanced איתמר 42 265 הודעות לפני 1 דקה Skraaa אמר: ערכתי את התגובה שלי אנחנו בדיונים על זה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 פורסם 2018 בינואר 1 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות תוסיפו סקיי וורס ואג\בד - וורס. זה עובד בכל מקום למה שלא יעבוד אצלכם... יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ImJustACat 42 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בינואר 1 ImJustACat YourGame Advanced איתמר 42 265 הודעות לפני 21 דקות Apophis אמר: תוסיפו סקיי וורס ואג\בד - וורס. זה עובד בכל מקום למה שלא יעבוד אצלכם... התכוונתי לשרת הפאקשיין.... מה להוסיף לו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZeNoam 390 פורסם 2018 בינואר 1 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות לפני 1 שעה ImJustACat אמר: שלום לוחמים יקרים, אני וחבריי לצוות חשבנו שצריך עוד דברים שיתווספו לשרת כדי שיהיה לכם עוד דברים לעשות בשרת! אני אשמח לדעת מה אתם חושבים שצריך להוסיף לשרת ואולי חלק מהם נוסיף כי בסך הכל אנחנו רוצים שתיהנו! תודה ובברכה ImJustACatXD אל תקרא לנו לוחמים, רק סנטה קורא לנו ככה ועדיף שלא יקרא לנו יותר כי אחרי שהוא אומר את זה יש פיופי צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EvilByakugan 107 פורסם 2018 בינואר 1 EvilByakugan YourGame Novice ☆ 107 911 הודעות לפני 1 שעה ImJustACat אמר: שלום לוחמים יקרים, אני וחבריי לצוות חשבנו שצריך עוד דברים שיתווספו לשרת כדי שיהיה לכם עוד דברים לעשות בשרת! אני אשמח לדעת מה אתם חושבים שצריך להוסיף לשרת ואולי חלק מהם נוסיף כי בסך הכל אנחנו רוצים שתיהנו! תודה ובברכה ImJustACatXD עלה לי לראש רעיון מצוין, להחזיר את הגוד אפלס. אבללללל, לא סתם להחזיר - למכור גוד אפל בחצי מיליון או במיליון. למה? לאחרונה זה מאוד קשה לא למות כאשר תוקפים אותך עם ה Merrys Axe וזה OP רצח (במיוחד שלך -_-). אז מי שיש לו מלא כסף ואין לו מה לעשות יכול לקנות גוד אפלס. רעיון פגזזזזזזז "Forget who hurt you yesterday, but don't forget those who love you everyday". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2018 בינואר 1 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות הייתי ממש שמח אם היית פורש אבל אם לא אז יש פלאגין כלשהוא שיש כמה צאסטים, בוורזון שבתוכם יש דברים, פחות טובים ממה שתמצא בווט קרייט אבל יחסית טובים, נניח, סטאק אובסידיאן או שיקויים דברים כאלה, אחת לחצי שעה התיבות מתחדשות, היה את זה בשרת פאקשיינס ענק שנראלי מת כבר... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ImJustACat 42 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בינואר 1 ImJustACat YourGame Advanced איתמר 42 265 הודעות לפני 3 דקות Binkushi ❤ אמר: הייתי ממש שמח אם היית פורש אבל אם לא אז יש פלאגין כלשהוא שיש כמה צאסטים, בוורזון שבתוכם יש דברים, פחות טובים ממה שתמצא בווט קרייט אבל יחסית טובים, נניח, סטאק אובסידיאן או שיקויים דברים כאלה, אחת לחצי שעה התיבות מתחדשות, היה את זה בשרת פאקשיינס ענק שנראלי מת כבר... די יובל די קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
ImJustACat 42 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בינואר 1 ImJustACat YourGame Advanced איתמר 42 265 הודעות לפני 32 דקות Skraaa אמר: עלה לי לראש רעיון מצוין, להחזיר את הגוד אפלס. אבללללל, לא סתם להחזיר - למכור גוד אפל בחצי מיליון או במיליון. למה? לאחרונה זה מאוד קשה לא למות כאשר תוקפים אותך עם ה Merrys Axe וזה OP רצח (במיוחד שלך -_-). אז מי שיש לו מלא כסף ואין לו מה לעשות יכול לקנות גוד אפלס. רעיון פגזזזזזזז לפי מה שאני יודע לא יחזרו הגוד אפלס. אבל בכל זאת יעלה את זה בדיונים עם הצוות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EvilByakugan 107 פורסם 2018 בינואר 1 EvilByakugan YourGame Novice ☆ 107 911 הודעות לפני 26 דקות Binkushi ❤ אמר: הייתי ממש שמח אם היית פורש אבל אם לא אז יש פלאגין כלשהוא שיש כמה צאסטים, בוורזון שבתוכם יש דברים, פחות טובים ממה שתמצא בווט קרייט אבל יחסית טובים, נניח, סטאק אובסידיאן או שיקויים דברים כאלה, אחת לחצי שעה התיבות מתחדשות, היה את זה בשרת פאקשיינס ענק שנראלי מת כבר... אני בעד "Forget who hurt you yesterday, but don't forget those who love you everyday". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו