Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בדצמבר 31 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות תקציר: האנה בייקר, תלמידת תיכון, מתאבדת. שבועיים מאוחר יותר, קליי ג'נסן, אחד מחבריה הקרובים, מוצא חבילה על סף ביתו המכילה 13 קלטות אודיו שהוקלטו על ידי האנה ומסבירות את 13 הסיבות לכך שהרגה את עצמה, כשקליי הוא אחת מהן. על מנת לגלות כיצד הוא משתלב, קליי חייב לשמוע את הקלטות. אך פעולה זו עלולה לחשוף סודות מטרידים על האנה ועל כמה מחבריו לספסל הלימודים, אליהם קליי לא מוכן. בינתיים, חבריו לכיתה שמוזכרים בקלטות אלה יעשו הכל כדי לשמור על הסודות הנחשפים בהן. גאנר: סדרת נעורים הגבלת גיל: 14+ יוצרים: בריאן יורקי מספר עונות: 1 מספר פרקים: 13 ופה הגענו לדיון שלנו (: האם ראיתם את הסדרה הזו? האם אתם תראו את הסדרה הזו? מה אתם חושב על סדרה זו? אני ראיתי את כל הפרקים ביום אחד זה סדרה ששווה צפייה עונה 2 יוצאת ב2018 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בדצמבר 31 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות (נערך) ראיתי, סדרה מרגשת ודרמתית, פשוט כיף ועצוב לצפות בעלילה. אני מחכה בסבלנות לעונה שתיים (: נערך 2017 בדצמבר 31 על ידי Scrab קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
My Name Is Jeff 23 פורסם 2017 בדצמבר 31 My Name Is Jeff YourGame Advanced אריאל 23 234 הודעות סדרה טובה,עונה 2 בדרך! קוראים לי ג'ף(: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2017 בדצמבר 31 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות אני חושב על להתחיל לראות,תודה על הפרסום! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו