Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בדצמבר 31 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות 2017 תכף נגמרת, ושנה חדשה מתחילה, לי אישית היה מאוד קשה בלימודים, היה לי מלא מבחנים ובקושי הייתי בטימספיק/דיברתי עם חברים במחשב. אני מקווה שהשנה הזאת תיהיה יותר טובה. איך עברה עליכם השנה? מה אתם מתכננים לשנה החדשה? דיון מהנה!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Shahar 1576 פורסם 2017 בדצמבר 31 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות אני לא מבין מה כולם עושים סיפור מהשנה החדשה עדיין הכל יהיה אותו דבר עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בדצמבר 31 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 4 דקות .Shahar אמר: אני לא מבין מה כולם עושים סיפור מהשנה החדשה עדיין הכל יהיה אותו דבר או שלא חחח לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 בדצמבר 31 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות איך עברה עליכם השנה? אחלה,הפועל ירדה ליגה וזה עושה את השנה שלי לאחלה מה אתם מתכננים לשנה החדשה? לא מתכנן כי השנה כבר התחילה לפני משהו כמו חודשיים...אתם בישראל ויהודים(אני מקווה)וזה אומר שאתם מתחילים את השנה החדשה ב-א' בתשרי.. לא הבנתי מה כולם רוצים מהשנה החדשה הזאת ... #נשברלי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2017 בדצמבר 31 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני 3 שעות Scrab אמר: איך עברה עליכם השנה? יחסית סבבה,לא נורא . לפני 3 שעות Scrab אמר: מה אתם מתכננים לשנה החדשה? מה שאני מתכנן לשנה החדשה היא לשפר את הציונים שלי בהכל ולנסות כמה שיותר טוב :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
EvilByakugan 107 פורסם 2017 בדצמבר 31 EvilByakugan YourGame Novice ☆ 107 911 הודעות שלום ולא להתראות 20177777 "Forget who hurt you yesterday, but don't forget those who love you everyday". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 בדצמבר 31 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות מה קשה לך בלימודים, עוד מעט אתה מסיים ז' קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2017 בדצמבר 31 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני 3 דקות WackThat אמר: מה קשה לך בלימודים, עוד מעט אתה מסיים ז' ואתה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו