Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בדצמבר 26 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות (נערך) טוב אז מחר כנראה יש שביתה בבתי הספר ובגנים. ציטוט מווינט: "לקראת שביתה מחרתיים בגנים ובבתי הספר בכל הארץ: לאחר האיום בשבוע שעבר, אישרה הסתדרות המורים קיומה של שביתה ביום רביעי הקרוב בגני הילדים, בבתי הספר היסודיים ובחטיבות הביניים. בכל מקרה, גם אם השביתה לא תבוטל ברגע האחרון, מוסדות החינוך המיוחד יפעלו כרגיל, כמו גם מוסדות החינוך ביישובי עוטף עזה." מה לדעתכם יקרה? השביתה תתבטל או לא? לדעתי השביתה לא תתבטל. האם גל השביתות מתחיל שוב? דיון מהנה! נערך 2017 בדצמבר 26 על ידי Scrab קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Lironi ♥ 44 פורסם 2017 בדצמבר 26 Lironi ♥ YourGame Beginner לירון 44 142 הודעות (נערך) אני חושבת שזה יתבטל כי זה קורה ברוב הפעמים או שעוד פעם יהיה שביתה רק לתיכונים נערך 2017 בדצמבר 26 על ידי Lironi ♥ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 פורסם 2017 בדצמבר 26 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות לדעתי לא תהיה שביתה. אבל בתכלס זה לא לתיכון :( בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Delux 255 פורסם 2017 בדצמבר 26 Delux YourGame Average מקסים 255 1k הודעות זה שביתה לבתי ספר יסודיים וחטיבות ביניים, ההסכם של המורים שלא יהיו שביתות עד 2022 הוא רק בתיכונים. יכול להיות שהשביתה לא תתבטל... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2017 בדצמבר 26 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות אני ממש לא רוצה שזה יתבטל אבל אני חושב שבסוף זה יתבטל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
tapachk1 293 פורסם 2017 בדצמבר 26 tapachk1 YourGame Average מקס 293 1.5k הודעות זה יתבטל כנראה כיוון שארגון המורים שולחים מורים מחליפים לבתי ספר שבהם המורים שובתים TapAchK1 אחראי צוות CS:GO לשעבר last.fm קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nexicy 140 פורסם 2017 בדצמבר 26 Nexicy משתמש רשום מתן 140 648 הודעות מה אכפת לנו אנחנו לא קטינים ואחיות שלי מתגרות בי בגלל זה מה לעשות להן ? ネキシシ KANEKI KEN קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 בדצמבר 26 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות מחר אין לי שביתה :( יש בגרות :( קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו