Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בדצמבר 25 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) @Spok3y מזל טוב סתיו מה שלומך שלחה אותי הדודה שך שאוהבת וזוכרת ת'יומולדת שלך, ומאחלת את כל הטוב שבעולם בשבילך. סתיו הוא איש טוב וזה ידוע, ודודה תהיה פה בעוד שבוע.בעוד שבוע הדודה תהיה פה? האמת היא פה עוד חמש דקות אבל זה לא התחרז לי עם ידוע. יאללה ספוקי תעודת זהות הילדון כבר לא ילדון מזל טוב לספוקי הוויב הילד גדל בשנה אזהרה בסרטון הבא יש הרבה גריגנ לא מומלץ לצפייה ספויילר - הסתר תוכן נערך 2017 בדצמבר 25 על ידי .Shahar עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 2 הצג חתימה דווח שיתוף
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 בדצמבר 25 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לכבוד יום ההולדת הבאתי לך תמונות של אנגל ברנס :) מזל טוב חיים שלי מושלמתתתת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Nexicy 140 פורסם 2017 בדצמבר 25 Nexicy משתמש רשום מתן 140 648 הודעות מזל טוב נשממי אני אבוא לבקר ネキシシ KANEKI KEN קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בדצמבר 25 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות מזל טוב סתיו יחתיך!!! רק בריאות ישור ומזלט! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Sean. 1084 פורסם 2017 בדצמבר 25 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות מזל טוב סתיו! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 בדצמבר 25 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות mazal tov צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Spok3y 421 פורסם 2017 בדצמבר 25 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות תודה רבה אוהב אותכם סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Forrest Gump 918 פורסם 2017 בדצמבר 25 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות מזל טוב אהוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
ParaDoX 443 פורסם 2017 בדצמבר 25 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות מזל טוב ימעמיס ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
*iLay* 480 פורסם 2017 בדצמבר 25 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות מ מז מזל מזלט ספוקי ! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
ijo 329 פורסם 2017 בדצמבר 25 ijo YourGame Novice אור 329 922 הודעות מזל טוב כוכב! --------------------------------------------------------------------- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו