ליאל המלך 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בדצמבר 23 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות לאחרונה יש הרבה באגים בשרת,אנחנו רוצים להגיד שזה זמני,אנו יודעים על רוב הבאגים הקיימים כרגע,הם יסודרו כמה מהר שנוכל,ברגעים אלה המתכנת מטפל בהכל,אנו,צוות השרת מנסים לעשות הכל כדי להשאיר את חווית המשחק נעימה וכיפית כמו שהייתה. בעתיד הקרוב יהיו עדכונים ומפות חדשות אז תישארו מחוברים :) בברכה-ליאל אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2017 בדצמבר 23 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות תודה על העידכון! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mordehai 60 פורסם 2017 בדצמבר 24 Mordehai YourGame Expert Mordehai 60 314 הודעות בהצלחה במה שאתם עושים, נכנסתי לשרת ויש הרבה מה לשנות. .Chuck Norris created giraffes by uppercutting horses קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בדצמבר 24 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות לפני 1 שעה Mordehai אמר: בהצלחה במה שאתם עושים, נכנסתי לשרת ויש הרבה מה לשנות. אם יש לך הצעות חדשות שלא קשורות לבאגים כרגע תציע לי אני אשמח :) אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו