Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בדצמבר 23 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות (נערך) העולם נערך לחג המולד משפחות בכל רחבי העולם יפתחו מחר מתנות למרגלות עצי אשוח צבעוניים. באירופה ייזהרו מפיגועים, בישראל כבר חוגגים - ובשבדיה תוהים אם עז חג המולד הענקית תישרף שוב על-ידי מציתים. ברחבי העולם עורכים היום (שבת) הכנות אחרונות לקראת חג המולד שייפתח מחר. בערים הגדולות מאירופה עד דרום אפריקה, מאמריקה ועד מזרח אסיה, מתחילות משפחות להתקבץ לקראת פתיחת המתנות, מחר בערב ליד עצי האשוח. גם בארץ יחגגו הנוצרים וחבריהם, ואירועים ראשונים לכבוד החג נערכו כבר אתמול בגליל. חג המולד בעיר האורות פריז (צילום: רויטרס) קישוטי לחג בלונדון (צילום: רויטרס) עץ אשוח בווילנה, ליטא (צילום: רויטרס) אורות החג על תעלות אמסטרדם (צילום: AFP) סנטה קלאוס מסייר ברחובות רקוורה, אסטוניה (צילום: רויטרס) ויש גם סנטה שמעדיף לצלול באקווריום ענקי. פריז, צרפת (צילום: רויטרס) קליפורניה, ארצות הברית (צילום: רויטרס) מה דעתכם? קרדיט לווינט! לדעתי זה יפה שחלק מהערים בארץ תומכים בחג המולד ושמים גם קישוטים (לא הצלחתי להשיג תמונות) שתפו. דיון מהנה! נערך 2017 בדצמבר 23 על ידי Scrab קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 דווח שיתוף
HaRemez 358 פורסם 2017 בדצמבר 23 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות אני חוגג נובי גוד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 בדצמבר 23 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 8 דקות OneEyed אמר: אני חוגג נובי גוד רוסי לתפארת! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
HaRemez 358 פורסם 2017 בדצמבר 23 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות לפני 32 דקות Binkush ❤ אמר: רוסי לתפארת! אוקראיני עכשיו יבואו כאלה שיגידו שאוקראינים ורוסים זה אותו הדבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 בדצמבר 23 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 15 דקות OneEyed אמר: אוקראיני עכשיו יבואו כאלה שיגידו שאוקראינים ורוסים זה אותו הדבר אוקראינים ורוסים זה לא אותו דבר? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 בדצמבר 23 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות לפני כעת Binkush ❤ אמר: אוקראינים ורוסים זה לא אותו דבר? בעבר, היית רק רוסיה אבל אז לקחו שטח מרוסיה וקראו לזה אוקראינה (?) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2017 בדצמבר 23 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני 1 שעה OneEyed אמר: אני חוגג נובי גוד חח נשבע קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Noobusy 73 פורסם 2017 בדצמבר 23 Noobusy YourGame Expert מתן 73 400 הודעות מדהים "I met the girl under full-bloomed cherry blooms, and my fate has begun to change" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Spok3y 421 פורסם 2017 בדצמבר 24 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות אני לא נוצרי, אבל אני בכמ חוגג :) סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Mr.Green 804 פורסם 2017 בדצמבר 24 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות אני אוקראיני וחוגג נובי גוד, היום בונים את העץ יוסיף תמונות בהמשך :) בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 בדצמבר 24 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 1 דקה [Mr.Green[Dark witch אמר: אני אוקראיני וחוגג נובי גוד, היום בונים את העץ יוסיף תמונות בהמשך :) אוסיף* רואים שאתה אוקראיני...xD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 3 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו