Quicky 104 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בדצמבר 22 Quicky YourGame Expert Yair 104 466 הודעות (נערך) שלום לכולם, פתחתי את האשכול הזה כדי לעדכן אתכם לגבי השרת, ושאנחנו זקוקים לעוד אדמינים. מנקודת המבט שלי אני יכול לומר שהמצב בשרת השתפר. אולי אתם לא רואים את זה אבל אחרי שבועיים וקצת בשרת, אפשר לראות יותר פעילות. אפילו כשיש לנו צוות קטן, אנחנו מצליחים להביא פעילות טובה יחסית לצוות שיש כרגע. אני מבקש ממי שרוצה וחושב שיכול להתמודד עם האחריות להיות לאדמין שיגיש בקשה ל -Casual. בנוסף, פתחנו קבוצת סטים כדי לעדכן אתכם בפעילויות, עדכונים ועוד. תיכנסו בבקשה. אני משאיר את האשכול פתוח להצעות שלכם בשיפור השרת. קבוצת הסטים נערך 2017 בדצמבר 22 על ידי Quicky קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 דווח שיתוף
baljeet 85 פורסם 2017 בדצמבר 22 baljeet YourGame Expert may 85 433 הודעות בהצלחה! "שלפתי ת'פרח שלי והן ליקקו את הצוף"- דודו פארוק, 2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 בדצמבר 22 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות שמח לשמוע שיש שיפור ובהצלחה לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
ijo 329 פורסם 2017 בדצמבר 22 ijo YourGame Novice אור 329 922 הודעות בהצלחה לכולם! אני חושב שהשרת הזה יצליח מאוד. חשוב לציין שלשרת דרוש צוות נוסף, ונשמח אם תחליטו להציע את עצמכם בטופס הבא. --------------------------------------------------------------------- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Sean. 1084 פורסם 2017 בדצמבר 22 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות בהצלחה,שרת מטורף עם אחלה רעיון וצוות פצצה :) . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Synie 90 פורסם 2017 בדצמבר 22 Synie YourGame Expert אור 90 388 הודעות בהצלחה!!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 בדצמבר 22 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות בהצלחה צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו