Dolev Cohen 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בדצמבר 21 Dolev Cohen חדש/ה ב־YourGame Dolev Cohen 1 26 הודעות אחרי החידוש שיצא לפני כמה ימים, כל פעם שמתחלפת מפה בשרת הTTT המחשב קורס עם תמונה של המפה DUST 2. האם זה באג במחשב האישי שלי או של כל השחקנים? יום מלא באנרגיות עם וייב חיובי, #דולב כהן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 פורסם 2017 בדצמבר 21 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות תודה על ההתעניינות והדיווח,הבעיה היא לא רק אצלך ואצל כל השחקנים בשרת,לצערי אחרי העדכון החדש של קונטר נהיו הרבה באגים ובקרוב הכל יחזור לקדמותו :) אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dolev Cohen 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בדצמבר 22 Dolev Cohen חדש/ה ב־YourGame Dolev Cohen 1 26 הודעות מקווה שרת מצוין עם צוות מדהים יום מלא באנרגיות עם וייב חיובי, #דולב כהן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Solar Combustion 65 פורסם 2017 בדצמבר 22 Solar Combustion מנהל טכנולוגי Daniel 65 472 הודעות אני מודע לבעייה אני ומחכה שהמפרסם של המוד יעדכן אותו בהקדם על מנת לפתור את הבאג הזה. דניאל, צוות תחזוקה - מתכנת קהילת Counter Strike Global Offensive קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו