ParaDoX 443 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בדצמבר 20 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות האם קיבלתם אי פעם Drop מטורניר? אם כן איזה? ואם כן מכרתם אותו/פתחתם/שמרתם? שתפו! ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 בדצמבר 21 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות כע, אוברפס קולקששין, קרקוב 2017, רציתי לחכות שהמחיר יעלה ובאמצע הטורניר הלכתי לחרבן ואחותי פתחה לי אותו כי המחשב היה דלוק... RIP 20$ בזמן הזה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mordehai 60 פורסם 2017 בדצמבר 21 Mordehai YourGame Expert Mordehai 60 314 הודעות קיבלתי ב2016 אינפרנו ואז שעות לפני הטיסה שלי לאמסטרדם קיבלתי קובלסטון. .Chuck Norris created giraffes by uppercutting horses קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 בדצמבר 21 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 24 דקות Mordehai אמר: קיבלתי ב2016 אינפרנו ואז שעות לפני הטיסה שלי לאמסטרדם קיבלתי קובלסטון. בטח היית במוזיאונים שם יסאחי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Mordehai 60 פורסם 2017 בדצמבר 21 Mordehai YourGame Expert Mordehai 60 314 הודעות לפני 3 שעות Binkush ❤ אמר: בטח היית במוזיאונים שם יסאחי כן אחי היה מעניין דווקא חבל שלא היית שם עדיין .Chuck Norris created giraffes by uppercutting horses קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו