Cactus 444 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בדצמבר 20 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות כמו שכבר רובכם ראיתם היה אפדייט חדש ובוא הוצג הפרומו לטורניר שמתקרב ובא ELEAGUE 2018. מי אתם חושבים שייפגשו בגמר? איזה קבוצה תפתיע את כולם? מי ינצח? מה אתם חושבים? שתפו דיון מהנה! בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZeNoam 390 פורסם 2017 בדצמבר 20 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות אין לי מושג בזה אבל תן אתה דוגמה. לכל השאלות שלך.. צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בדצמבר 20 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות לפני כעת ElectroWater אמר: אין לי מושג בזה אבל תן אתה דוגמה. לכל השאלות שלך.. אני חושב ש fantic vs sk gaming יהיו בגמר ושvirtuspro יפתיעו הפעם ושפנאטיק ינצחו בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Quicky 104 פורסם 2017 בדצמבר 20 Quicky YourGame Expert Yair 104 466 הודעות C9 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 בדצמבר 21 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 20 שעות Quicky אמר: C9 חחחחחחחחחחחחחחחחחח לפי דעתי זה יהיה faze-SK בגמר ולצערי faze יקחו... לפי דעתי הקבוצה שתפתיע תהיה Space Solider, SS, קבוצה טורקית מעולה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Noobusy 73 פורסם 2017 בדצמבר 21 Noobusy YourGame Expert מתן 73 400 הודעות אני אומר SK לוקחים "I met the girl under full-bloomed cherry blooms, and my fate has begun to change" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 בדצמבר 21 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות FaZe בלי לחשוב פעמיים עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Synie 90 פורסם 2017 בדצמבר 22 Synie YourGame Expert אור 90 388 הודעות אני כאוהד שרוף ורואה כל משחק שלהם SK קללללל!!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו