Noobusy 73 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בדצמבר 19 Noobusy YourGame Expert מתן 73 400 הודעות לי יש AK אם 875 קילים "I met the girl under full-bloomed cherry blooms, and my fate has begun to change" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 בדצמבר 19 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות נגב היה לי סקין סטאטרק עם 58 אלף הריגות עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Mr.Green 804 פורסם 2017 בדצמבר 19 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות לי יש את הדיגל שלי אם 487 הריגות :) בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Pimp 0 פורסם 2017 בדצמבר 20 Pimp חדש/ה ב־YourGame tim 0 3 הודעות חחחח מה אכפת לך? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Noobusy 73 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בדצמבר 20 Noobusy YourGame Expert מתן 73 400 הודעות לפני 9 דקות Pimp אמר: חחחח מה אכפת לך? לא אכפת לי אבל זה מסקרן שאלתי שאלה אחת ברורה "I met the girl under full-bloomed cherry blooms, and my fate has begun to change" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 בדצמבר 20 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות אין לי ST שהיה לי זה היה AK עם 120 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו