Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בדצמבר 19 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות (נערך) עולה על טיל: "רוצה להוכיח שכדור הארץ שטוח" מייק יוז, נהג לימוזינה בן 61 מקליפורניה, מתכוון "לשגר את עצמו לחלל" בעזרת טיל שבנה בעצמו בבית כדי להראות לכולם שכדור הארץ אינו עגול. רק לפני כמה ימים דיווחנו לכם על "כנס הארץ השטוחה", שהתקיים החודש בצפון קרוליינה, שאליו הגיעו לא פחות מ-400 בני אדם מרחבי העולם שטוענים בכל כוחם שכדור הארץ הוא שטוח. אבל מסתבר שיש אנשים שמוכנים לעשות הרבה יותר מלשלם 250 דולר על כנס לא בדיוק מעודכן כדי "להוכיח" את התיאוריה שכדור הארץ הוא דיסק ולא כדור, ובכלל שעולם המדע משקר כבר מאות אם לא אלפי שנים. (רוצה להוכיח ש"המדע משקר") בסוף השבוע הקרוב מתכנן מייק יוז, נהג לימוזינה בן 61 מקליפורניה, "לשגר את עצמו לחלל" בעזרת טיל שבנה בעצמו בבית כדי להראות לכולם שכדור הארץ אינו עגול. ב"וושינגטון פוסט" דווח שהוא בנה במשך כמה שנים את הטיל, שמופעל על ידי קיטור, בזמנו הפנוי, ושהחוויה עלתה לו עד כה 20 אלף דולר. את ניסיון השיגור הוא כמובן יעביר בשידור חי באינטרנט. "אני לא מאמין במדע", אמר בראיונות לתקשורת האמריקנית. "אני יודע על אווירודינמיקה ועל דינמיקה של נוזלים ויודע איך דברים זזים באוויר. אבל זה לא מדע, זה רק נוסחאות". היוז, אגב, החליט להתמקד בתקופה האחרונה בבניית רקטות לאחר שהספיק לשבור פעמיים את הגב כשניסה לעשות פעלולי קפיצה מרכב והתרסק על הקרקע. הרקטה, שלפי יוז תוכל להביא אותו לגובה של 550 מטר מעל הקרקע במהירות של 800 קמ"ש, תשוגר מתוך אחורי קראוון שהוא קנה בקרייגסליסט והפך למעין כן שיגור מאולתר. הוא כבר עכשיו מתכנן שיגור נוסף כדי להצליח לראות במו עיניו את השטיחות של כדור הארץ. "זה מפחיד בטירוף, אבל אף אחד לא יוצא מהעולם הזה בחיים", הוא הוסיף בנוגע לסיכונים הכרוכים בלשגר את עצמו לשמיים עם טיל שבנה לבד בבית. באתר שלו הוא מתאר את עצמו בתור "האיש היחיד שעיצב ובנה בעצמו טיל ואז שיגר את עצמו". בתיעוד באתר אפשר לראות שהוא התנסה בשיגור עצמי גם ב-2014, שנגמר אז בשלושה ימי אשפוז. אם כל זה לא מספיק, הוא גם הצהיר שברגע שינחת בחזרה על הקרקע הוא יודיע על התמודדותו על משרת מושל קליפורניה. אנחנו בינתיים נאחל לו נחיתה רכה לפני שנפתח את הקמפיין. קרדיט לווינט מה דעתכם? לדעתכם התאוריה שלו נכונה? לדעתי אם זה יוכח כנכון זה יצור שוב כאוס, כבר היינו במקום הזה שהוכיחו שכדור הארץ עגול (על פי חישובים מתמטיים) וזה יצר כאוס בין עולם הנצרות לבין עולם המדע. שתפו בתגובות מה דעתכם (: דיון מהנה. נערך 2017 בדצמבר 19 על ידי Scrab קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בדצמבר 19 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות בין האנשים הכי מפגרים שיצא לי לשמוע עליהם.. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 בדצמבר 19 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות מחזק מה ש AIIison אמר צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Nevo 1071 פורסם 2017 בדצמבר 19 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות עוד מסומם, בטח הוא גם מאמין בחייזרים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2017 בדצמבר 19 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות @Nevo @Allison צודקים,זה באמת נשמע טירוף! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בדצמבר 22 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות מנהג לימוזינה לדבע...... לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
MetalHead 164 פורסם 2017 בדצמבר 22 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות הזוי לגמרי לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Noobusy 73 פורסם 2017 בדצמבר 23 Noobusy YourGame Expert מתן 73 400 הודעות בטח ימות על הדרך "I met the girl under full-bloomed cherry blooms, and my fate has begun to change" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Happyman 0 פורסם 2017 בדצמבר 23 Happyman חדש/ה ב־YourGame Mr.Unknown 0 2 הודעות (נערך) לפני ב-12/19/2017 ב 20:12 Nevo אמר: עוד מסומם, בטח הוא גם מאמין בחייזרים. למה שלא יהיה חייזרים? מהאמרה הזו אפשר להבין שאתה או ילד קטן או אדם עם השכלה נמוכה נערך 2017 בדצמבר 23 על ידי Happyman קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nevo 1071 פורסם 2017 בדצמבר 23 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות לפני 2 שעות Happyman אמר: למה שלא יהיה חייזרים? מהאמרה הזו אפשר להבין שאתה או ילד קטן או אדם עם השכלה נמוכה גאון הדור, לא ידעתי שמילה שמישהו אומר או יותר נכון משפט הופך אותו לילד או בן אדם עם השכלה נמוכה. ילד אני לא, בן 17. השכלה נמוכה? יותר מבטוח שלא. אני אפילו לא עומד לפתוח דיון על עם חייזרים קיימים או לא כי זה מעניין אותי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו