Sean. 1084 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בדצמבר 18 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות שם מגיש ההצעה:JustSean תאריך הגשת ההצעה:היום הצעה לשרת: (שם השרת):TTT פירוט על ההצעה:אני מציע להחליף את מפת המיינקראפט ttt_minecraft_b5_csgo במפה החדשה והיותר טובה מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה:כי הרבה ששיחקו במפה הזאת ואני לא מבין למה פתאום החליפו אותה ואשמח אם יחליפו אותה. קישור לפלאגין (במידה ויש):המפה למי שלא מכיר:http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=889985661&searchtext=ttt+minecraft הערות:XXX קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 פורסם 2017 בדצמבר 18 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות אני לא חושב שההצעה הזו ככ רלוונטית מפני שאיז'ו עשה כבר אשכול הצבעה ויצא שמעדיפים את הישנה שכרגע נמצאת,חוץ מזה שכרגע 2 המפות נמצאת,בהמשך אוכל לבדוק עוד ואולי נסיר אותה. אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בדצמבר 18 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני 1 דקה TwistLiel אמר: אני לא חושב שההצעה הזו ככ רלוונטית מפני שאיז'ו עשה כבר אשכול הצבעה ויצא שמעדיפים את הישנה שכרגע נמצאת,חוץ מזה שכרגע 2 המפות נמצאת,בהמשך אוכל לבדוק עוד ואולי נסיר אותה. אין אפשרות לזה ששתי המפות יהיו ביחד כי באמת שזה אחלה מפה!. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ijo 329 פורסם 2017 בדצמבר 18 ijo YourGame Novice אור 329 922 הודעות שלום, כמו שכבר נאמר, בעבר פתחתי סקר שבו כולם הביעו את דעתם בנושא, לאחר מכן, הוחלט כי המפה הישנה תעלה, אך לא תחליף את החדשה. זאת אומרת, שתי המפות קיימות כרגע. תודה בכל אופן, ננעל. --------------------------------------------------------------------- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.