עבור לתוכן

איסור שימוש ב-Null Config בשרתי המשחק

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול shavit
  • shavit
  • 96
  • 1k הודעות
(נערך)

אהלן, אולי שמתם לב לזה, אבל לאחרונה עבדתי על מערכת שנקראת "SASH" - קיצור ל"shavit's anti-strafe hack".

המערכת מזהה באופן ודאי שימוש במגוון תוכנות עזר לא חוקיות, המקלות על התזוזה במשחק.

מאז התווספות המערכת, שמתי לב שקרו באנים מהסיבה "movement config".

הסבר להלן: ישנו קובץ הגדרות הנקרא "null config" או "movement config", המטרה שלו היא לבטל את הלחיצה האחרונה. כלומר, לאחר לחיצה ארוכה על D, במידה ותלחץ על A אז הלחיצה על D תתבטל. זה נותן יתרון ענקי בתזוזת השחקן לעומת שחקנים שאין ברשותם קונפיג/תוכנה כזו או אחרת.

ולכן הוחלט לאכוף חסימה על כך.

שים לב: במידה והמערכת מזהה שימוש מרובה בmovement config אצלך, תקבל התראה ברורה על כך בצ'אט. במידה וזה קורה, צא מהמשחק, מחק את קובץ הקונפיג וחזור למשחק.

מכל מי שיש לו תוכנה או קובץ קונפיג בסגנון, אני מבקש להפסיק להשתמש בו בהקדם האפשרי.

המערכת לא נמצאת בכל שרתי המשחק כרגע, אבל בסופו של דבר, היא תגיעה לכולם; ולכן אני מאמין שיש צורך בלהודיע לשחקנים שלנו על כך, כמה שיותר מוקדם.

מכיוון שזו התראה די פתאומית ועקב זאת שקובץ קונפיג כזה הופץ ביורגיים בעבר, אני יכול להרשות לעצמי להסיר כל באן אוטומטי מהסיבה הזו, כל עוד זה הבאן הראשון מאותו סוג לאותו אדם. במידה ו"נפגעת" על ידי המערכת ולא היית מודע לכך, הגב באשכול עם קישור לפרופיל הסטים שלך ואשמח לטפל במקרה.

-

בברכה, שביט.

חג חנוכה שמח וגיימינג מהנה! :)

נערך על ידי shavit
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• Johnny שינה את הכותרת ל איסור שימוש ב-Null Config בשרתי המשחק
  • ParaDoX pinned this אשכול
1Lay
  • אילי
  • 105
  • 447 הודעות

המערכת גם תיתן באן אם אני סתם לדוגמה רושם בקונסול bind alt +strafe על מנת לעשות "ביאופ במעגלים" או רק אנטיסטרייף שיתן לך מובמנט מטורף בביאופ

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול shavit
  • shavit
  • 96
  • 1k הודעות
לפני 29 דקות 1Lay אמר:

המערכת גם תיתן באן אם אני סתם לדוגמה רושם בקונסול bind alt +strafe על מנת לעשות "ביאופ במעגלים" או רק אנטיסטרייף שיתן לך מובמנט מטורף בביאופ

אתה שואל, או מצהיר בכך?

בכל אופן, רק null config כרגע. תקרא את תוכן האשכול שנית.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• Forrest Gump unpinned this אשכול
  • Johnny unfeatured this אשכול

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו