NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בדצמבר 17 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות (נערך) שלום לכם קהילת YourPiXel! אנו גאים להכריז שבעוד כמה ימים השרת החדש יפתח ושמו! Infection! והפעם גם אתם משתתפים! מה הכוונה אתם שואלים? שמח ששאלתם כל מי שרוצה לעזור צריך לבנות מפה של 100 בלוקים על 100 בלוקים ובמפה היו את הדברים הבאים: מקומות מחבוא- שאנשים יכולו להסתתר בהם מקומות קשים להגעה - מקומות שאנשים יצרכו להגיע אבל בדרכים קשות כמו פארקור וכו מקומות גבוהים להתחבא בהם- מקומות בעל גובה רב ששחקנים יכלו להגיע עליהם לדוגמה בית נטוש או בניין גובהה וכו.. חוקי הבניה הם מאוד פשוטים וחשובים! 1.אין לשים קומאנד בלוקס 2. אין לשים שלטים (אם המפה שלכם תבחר אנחנו ניתן לכם את הקרטיס שלכם) 3.אין לשים מקומות שרק בונה המפה יכל להגיע 4.אין להעתיק ממקומות אחרים!!! אבל אתם כן יכולים לקחת אשראה מהם 5. ברגע שהמפה שלך מוצגת השמות של הבונים יופיעו למטה בצאט! 6. המפה צריכה להיות מותאמת ל1.8! 7. אסור להשתמש בשום רדסטון ואחרי שסיימתם אתם שולחים את ההצעה שלכם לפורום הבא! לחצו עלי עם הטופס הבא וזהו! אתם מוכנים לצאת לדרך!!! בהצלחה לכולם ועבודה נעימה צוות YourPiXel נערך 2017 בדצמבר 20 על ידי Kappit לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EvilByakugan 107 פורסם 2017 בדצמבר 17 EvilByakugan YourGame Novice ☆ 107 911 הודעות מזל שיש כאן אותי (מיילס הבילדר הכי טוב אחרי קאפית xD). בהצלחה עם השרת החדשה. תע''ה! "Forget who hurt you yesterday, but don't forget those who love you everyday". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 בדצמבר 18 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות #התחלתי עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
LadyShaka 42 פורסם 2017 בדצמבר 18 LadyShaka YourGame Advanced שקד 42 230 הודעות לקראת סיום #betatester Aye קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
JulianTK 13 פורסם 2018 בינואר 4 JulianTK YourGame Beginner שליו 13 136 הודעות (נערך) סיימתי, מה אני צריך לעשות עכשיו? נערך 2018 בינואר 4 על ידי JulianTK קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZeNoam 390 פורסם 2018 בינואר 5 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות לפני 17 שעות JulianTK אמר: סיימתי, מה אני צריך לעשות עכשיו? אתה צריך לשלוח לנדב בהודעה פרטית את המפה צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
JulianTK 13 פורסם 2018 בינואר 5 JulianTK YourGame Beginner שליו 13 136 הודעות תודה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Idoo 109 פורסם 2018 בינואר 5 Idoo YourGame Expert עידו 109 599 הודעות (נערך) לפני 8 שעות ProtectFriend אמר: אתה צריך לשלוח לנדב בהודעה פרטית את המפה לפני ב-1/4/2018 ב 22:02 JulianTK אמר: סיימתי, מה אני צריך לעשות עכשיו? אליי בבקשה יום טוב נערך 2018 בינואר 5 על ידי Kappit Idoo | עידו Discord: Idoo#8024 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בינואר 5 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני ב-4.1.2018 ב 22:02 JulianTK אמר: סיימתי, מה אני צריך לעשות עכשיו? רשום באשכול מה צריך לעשות אבל תשלח הודעה ל - @Kappit לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו