Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בדצמבר 12 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות (נערך) למי שעוד לא שמע, טראמפ הכריז על ירושליים על בירת ישראל. למה? כי הרבה אנשים לא הכירו בעיר הבירה ירושליים. מה דעתכם על החלטה זאת? בבקשה לא לכתוב תגובה קיצונית מידי. משתמש שירשום תגובה קיצונית מידי יוזהר ותגובתו תמחק. אני חושב שההכרזה ברורה לחלוטין, ואני יותר משמח שטראמפ עשה זאת, למרות שזה עושה קצת כאוס, לא נורא, לכל דבר יש השלכות. דיון מהנה. נערך 2017 בדצמבר 12 על ידי Scrab קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
almog 13 פורסם 2017 בדצמבר 12 almog משתמש רשום אלמוג יצחק סיטניצקי 13 31 הודעות החלטה שיכולה לעשות טוב וגם רע למדינת ישראל יותר מזה לא אגיב כי אין לי מה להגיד :P קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
zYx #D10S 242 פורסם 2017 בדצמבר 12 zYx #D10S YourGame Average עדי 242 1.1k הודעות תתקן בכותרת : טראמפ, ירושלים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בדצמבר 12 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 2 דקות ZYX אמר: תתקן בכותרת : טראמפ, ירושלים אופסי ): תוקן, אשמח אם תרשום את הדעה שלך גם. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
zYx #D10S 242 פורסם 2017 בדצמבר 12 zYx #D10S YourGame Average עדי 242 1.1k הודעות לפני 3 דקות Scrab אמר: אופסי ): תוקן, אשמח אם תרשום את הדעה שלך גם. אישית לא מבין כל כך בנושא, לא הבנתי כל כך מה פשר ההכרזה אבל לדעתי זה טוב שהוא מכריז שהוא מכיר בנו ובירושלים כבירה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
ijo 329 פורסם 2017 בדצמבר 12 ijo YourGame Novice אור 329 922 הודעות לפני 16 דקות ZYX אמר: אישית לא מבין כל כך בנושא, לא הבנתי כל כך מה פשר ההכרזה אבל לדעתי זה טוב שהוא מכריז שהוא מכיר בנו ובירושלים כבירה חלק מהמדינות בעולם לא מכירות בישראל כמדינה, אלא, רואות בה כשטח כבוש/מדינה בשם "פלסטין". חלק אחר מהמדינות בעולם, לא מכירות בירושלים כבירת ישראל, אלא, רואות כי לישראל "אין עיר בירה" או שתל אביב בירתה. עצם ההכרזה וההכרה בירושלים כבירה, זה מעשה שלדעתי, כל נשיא ארה"ב הבטיח במהלך בחירותיו, אך בפועל, אף אחד לא קיים. טראמפ הנשיא הראשון מאז הקמת מדינת ישראל שהכיר בירושלים כעיר בירתה של מדינת ישראל. עצם ההכרה בישראל זה בעצם לעורר את הסביבה שלנו, הוא טוען שזה צעד ראשון בקידום "השלום" למרות שזה גרם למוסלמים להתאחד ולהתנכל ליהודים מאז ההכרזה. מרגע ההרכזה, הוא הודיע גם על כוונתו בהעברת השגרירות לירושלים, למרות הדחייה בחצי השנה. זו השגרירות הראשונה שאמורה לעבור בינתיים לירושלים, אבל ביבי כבר אמר שכרגע עוד המון שגרירויות אמורות לעבור בעקבות החלטתו. מה שמראה כי הכרזתו אכן שינתה דבר או שניים בעולם. הדעה אישית שלי, ההכרזה הזאת מצויינת. לא רוצה לפרט יותר מדי על דעתי האישית כאן בפורום, אבל חשוב באמת להבהיר לסביבה שזאת המדינה שלנו ואנחנו כאן בשביל להישאר. --------------------------------------------------------------------- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו