Quicky 104 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בדצמבר 8 Quicky YourGame Expert Yair 104 466 הודעות אז יצאו סרטים חדשים לקולנוע. מתכננים לראות איזשהו סרט? שתפו בתגובות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZeNoam 390 פורסם 2017 בדצמבר 8 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות איזה חדשים יש ? צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 בדצמבר 8 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות תסביר איזה מנהל פורום (לעתיד) צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בדצמבר 8 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות תור ראגנארוק. (בוא איתי גם @.Shahar בא) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
meital 15 פורסם 2017 בדצמבר 8 meital YourGame Beginner מיטל 15 69 הודעות ואני שואלת את עצמי , מתי אתם מספיקים ליצור נושאים ולהגיב בהם @gu4rdian(אח בלב) @Scrab @Quicky אגב בנושא האשכול אני רוצה לראות כבר את הסרט פלא , לא יודעת אם זה חדש או ישן ^^ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 בדצמבר 8 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות המשתמש meital אמר: ואני שואלת את עצמי , מתי אתם מספיקים ליצור נושאים ולהגיב בהם @gu4rdian(אח בלב) @Scrab @Quicky אגב בנושא האשכול אני רוצה לראות כבר את הסרט פלא , לא יודעת אם זה חדש או ישן ^^ ישן אבל הוא יוצא עוד פעם מחדש צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 פורסם 2017 בדצמבר 9 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות (נערך) עוד 4 ימים יוצא סטאר וורס. אני חושב שכבר הבנתם למה אני הולך. (לצוות ג'ונגל - כח הצלה: הסרט כי נונסטופ מדבב הולי שיט.) נערך 2017 בדצמבר 9 על ידי Apophis יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
MetalHead 164 פורסם 2017 בדצמבר 9 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות (נערך) השנה יצאו מלאה סרטים טובים חלקם רואה בקולנוע חלקם בבית, בקולנוע: ליגת הצדק, infinity war של marvel וגם geostorm נראה סרט טוב וגם אמור לצאת הרץ במבוך תרופת המוות בינואר. מה שאני לא אראה בקולנוע אראה בבית. נערך 2017 בדצמבר 9 על ידי MetalHead לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בדצמבר 9 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות המשתמש MetalHead אמר: מה שאני לא אראה בקולנוע אראה בבית. no shit xd לנושא ליגת הצדק נראה טוב Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו