Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בדצמבר 5 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות אז לאחרונה אני התחלתי לקרוא ספר. ספר של סטיבן קינג, "IT". אני בעמוד 180 בערך והתחלתי לפני ארבע ימים. מוזמנים לקרוא את האשכול שפתחתי עליו: אז איזה ספר אתם קוראים? ממתי התחלתם? באיזה עמוד אתם? דיון פורה (: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yaldat Anime 7 פורסם 2017 בדצמבר 5 Yaldat Anime YourGame Beginner אריאל 7 100 הודעות אני קורא הארי פוטר כי לפעמים משעמם לי בשיעורים אבל אם הייתי צריך להמליץ הארי פוטר עדיין הייתה התשובה שלי Yaldat Anime קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Sean. 1084 פורסם 2017 בדצמבר 5 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות אני קורא יומנו של חנון כשמשעמם לי או כשאני בעונש קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 בדצמבר 5 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות לא צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Shahar 1576 פורסם 2017 בדצמבר 5 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לא עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
ZeNoam 390 פורסם 2017 בדצמבר 5 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות לפני כעת WackThat אמר: בני בון מספר לת'ורן שהוא לא זוכר אף חלום שלו מאז שבא לעמק. בערב ת'ורן נרדמת בזמן השמירה ושומעת את בני בון מדבר מתוך שינה. ת'ורן נותנת לבני בון להמשיך לישון והוא מתעורר מאוחר. הוא מנסה לדבר עם ת'ורן על החלום והם קובעים פגישה בלילה כדי לדבר על חלומותיהם. הבונים הולכים עם לוציוס לכף הקלע, מלבד בני בון שנשאר בחווה. ת'ורן מספרת לבני בון על משהו שנקרא "מעגל רוחות" ותוך כדי פורצת סערה. השניים נכנסים לאסם ומדברים על החלומות המוזרים שלהם המדברים על אנשים מסתוריים מכוסי ראש ודרקונים. בינתיים בלופר בון ולוציוס מסתבכים עם העכבראשים וסמיילי מציל אותם. לאחר שסבתא בן נכנסה לאסם, היא רצה אל תוך היער. בני בון ות'ורן הולכים אחריה. כשהם מוצאים את סבתא בן, היא צועקת להם לחזור אבל אז היא שומעת צעדי עכבראשים. בינתיים, הבונים ולוציוס הולכים לפונדק ברגל, רטובים ועצבניים. בלופר ולוציוס מתווכחים על מה שקרה במירוץ הפרות ומתערבים מי מנהל את הפונדק טוב יותר. ההתערבות מתחילה כשהם מגיעים לפונדק. בזמן הזה בני בון, ת'ורן וסבתא בן עדיין אבודים ביער בזמן הסערה. שולשתם מנסים להתחמק מהעכבראשים בהוראותיה של סבתא בן. העכבראשים רואים אותם, והם מסתתרים. בני בון קורא לדרקון וסבתא בן משתיקה אותו. רגע לפני שמוצאים אותם, הדרקון מגיע, אבל סבתא בן מיואשת וכועסת, ומסתכלת על הדרקון המשיב לה מבט חודר. בני בון מנסה להרגיע אותה. בני בון משכנע אותה לעזוב את הדרקון והם חוזרים הביתה. השניים מראים לסבתא בן את המפה ומגלים שת'ורן ציירה אותה. השלושה נכנסים הביתה וסבתא מספרת לת'ורן את האמת שהסתירה ממנה כל הזמן. ת'ורן מספרת על מכוסה-הראש שמופיע בחלומותיה ומאשימה את סבתא בן על הבגידה בה: "למה סיפרת לי שדרקונים לא קיימים? למה שיקרת לי?". פתאום סבתא בן מספרת על הבגידה האמיתית, על מות הוריה של ת'ורן ואפילו מגלה שהיא צאצא למשפחת מלוכה שבעבר שלטה בעמק, שכולה, חוץ ממנה - יורשת העצר, ומסבתא בן - מלכה בעברה, נרצחו במלחמה בין העכבראשים לממלכה. ת'ורן לא מתגברת על השקרים ושכל חלומותיה אמיתיים והיא אפילו לא ידעה את זה. והיא הולכת לאסם כדי להירגע. בינתיים, לוציוס מספר על התחרות בינו לבין הבונים ומאיים שלא יגעו בבונים אחרי מה שקרה במירוץ. וכך מתחילה הובלתו בהתערבות. הבונים מנסים להוביל עליו, אך ללא הועיל. בלופר מרגיז את אנשי הכפר, ובדיוק לפני הסקילה, סמיילי פולט בטעות את קיומו של הדרקון. בלופר משכנע את אנשי הכפר שהדרקונים רעים ושצריך להרוג אותם וכך הוא מרוויח מכולם, חוץ מאכלן-מקל אחד שלוציוס אירח. בינתיים, בני בון מוצא את טד ומספר על כל מה שקרה בין ת'ורן לסבתא בן. לאחר שטד מודיע לסבתא שעכבראשים רבים מתקדמים לאזור הם מתארגנים ועוזבים את החווה. מגיע לך פרס כספי גדול רק על הכתיבה, לנושא, קורא ספרים לפני שהולך לישון. עכשיו אני בספר "פלא" - עוד לא בכיתי :D צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 בדצמבר 5 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות לפני 1 דקה ElectroWater אמר: מגיע לך פרס כספי גדול רק על הכתיבה, לנושא, קורא ספרים לפני שהולך לישון. עכשיו אני בספר "פלא" - עוד לא בכיתי :D כע נתנו גם לעשות סיכום על פלא, משעמם תחת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZeNoam 390 פורסם 2017 בדצמבר 5 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות לפני כעת WackThat אמר: כע נתנו גם לעשות סיכום על פלא, משעמם תחת. חח, תגיד את זה למשפחה שלי, כל אחד לקח גליל נייר טואלת וגמר אותו בסרט, לפי מה שהבנתי הוא מאוד מרגש אבל כל אחד והדעה שלו. צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו